Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
C Daļa
Autors Ziņojums
3.kurss
Viesis
Ievietots: 26. 08. 2012 [23:00]
Labdien,

Man ir sekojošs jautājums:
Vai es varu paņemt ka C daļas priekšmetu priekšmetu no 4. kursa, kaut vai pats es mācīšos tikai trešā. (Domāju, ka zināšānas man pietieks)

ar cieņu
3. kursa students
3.kurss
Viesis
Ievietots: 27. 08. 2012 [00:45]
"3.kurss" rakstīja:

Labdien,

Vai es varu paņemt ka C daļas priekšmetu priekšmetu no 4. kursa, kaut vai pats es mācīšos tikai trešā. (Domāju, ka zināšānas man pietieks)

ar cieņu
3. kursa students

P.S. es gribu paņemt priekšmetu no savas fakultātes
students
Viesis
Ievietots: 27. 08. 2012 [00:53]
Man arī ir jautājums - vai eksistē Japānas valodas priekšmets, ko varētu paņemt ka C daļu?
alumnijs
Viesis
Ievietots: 27. 08. 2012 [08:19]
"students" rakstīja:

Man arī ir jautājums - vai eksistē Japānas valodas priekšmets, ko varētu paņemt ka C daļu?

Man Jūs jāapbēdina, pati Japānas valoda neeksistē.
Oskars Ertmanis
Viesis
Ievietots: 27. 08. 2012 [09:51]
"3.kurss" rakstīja:

"3.kurss" rakstīja:

Labdien,

ar cieņu
3. kursa students

P.S. es gribu paņemt priekšmetu no savas fakultātes

Nē, Tu nevari ņemt C daļā priekšmetu no savas fakultātes. Tev obligāti jāņem kaut kas pilnīgi cits. Arī visi citi ar datorzinātnēm u.tml. saistīti kursi, kas ir piedāvāti no citām fakultātēm Tev neder. Vari ņemt valodas, ekonomiku, psiholoģiju, juristu kursus u.tml.
studente
Viesis
Ievietots: 27. 08. 2012 [22:05]
Vai C daļā ir pieejami tikai tie kursi, kas LUISā uzrādās vai arī ir iespēja uz citiem pieteikties. Ja jā, tad kā? Protams, domāju kursus, kas nav saistīti ar DF un FMF.

Tāpat par piedāvātajiem kursiem - lielākajai daļai nav to laiki un vieta noradīti, kas arī ļoti apgrūtina izvēli....
Oskars Ertmanis
Viesis
Ievietots: 28. 08. 2012 [09:45]
"studente" rakstīja:

Vai C daļā ir pieejami tikai tie kursi, kas LUISā uzrādās vai arī ir iespēja uz citiem pieteikties. Ja jā, tad kā? Protams, domāju kursus, kas nav saistīti ar DF un FMF.

Tāpat par piedāvātajiem kursiem - lielākajai daļai nav to laiki un vieta noradīti, kas arī ļoti apgrūtina izvēli....

Jā, pastāv iespēja pieteikties arī uz citiem kursiem. Pieteikšanās, ja nemaldos, bija pie attiecīgo fakultāšu/programmu lietvežiem, kur izvēlētais kurss tiek piedāvāts. Piemēram, http://www.lu.lv/zinas/t/14949/