| Autors |
Ziņojums |
|
abc
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [10:11]
|
|
Studēšu Moderno valodu un biznesa studijas. Parakstot līgumu, man iedeva informatīvas lapas, kur teikts, ka 30. un 31. ievadnodarbības ir obligātas. Kur tās notiks? Vai tās ir tās pašas, kas notiks šajos datumos Raiņa bulv., un kurām jāpiesakās tagad elektroniski www.lu.lv? Ļoti vēlos to noskaidrot, lai nesanāk tā, ka kaut ko, kas ir obligāts, neesmu apmeklējusi.
|
|
|
|
|
yyy
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [11:44]
|
ka 30. un 31. ievadnodarbības ir obligātas.
Ko? Nezinu neko, kāds padalaties, arī vēlos zināt?
|
|
|
|
|
Omega
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [14:23]
|
|
"abc" rakstīja:
Studēšu Moderno valodu un biznesa studijas. Parakstot līgumu, man iedeva informatīvas lapas, kur teikts, ka 30. un 31. ievadnodarbības ir obligātas. Kur tās notiks? Vai tās ir tās pašas, kas notiks šajos datumos Raiņa bulv., un kurām jāpiesakās tagad elektroniski www.lu.lv? Ļoti vēlos to noskaidrot, lai nesanāk tā, ka kaut ko, kas ir obligāts, neesmu apmeklējusi.
Latvijas Universitātē studijas sākas 3.septembrī. Līdz tam pirmkursniekiem nekā obligāta nedrīkst būt.
Kas tev tajās lapās precīzi ir rakstīts?
|
|
|
|
|
ishi
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [14:33]
|
|
Es arī mācīšos MVBS, man šorīt atnāca e-pasts, kurā viss ļoti jauki un skaidri paskaidrots; tā kā apskati vien savu e-pastu.
|
|
|
|
|
111
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 08. 2012 [15:09]
|
|
"ishi" rakstīja:
Es arī mācīšos MVBS, man šorīt atnāca e-pasts, kurā viss ļoti jauki un skaidri paskaidrots; tā kā apskati vien savu e-pastu.
Man piemēram e-pastā nekā nav
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 08. 2012 [21:52]
|
|
"ishi" rakstīja:
man arī epastā nekā nav.. kā tad ir jābūt vai nē? vai ir tā, ka brauc tikai interesanti, kas grib uzzināt, kā tur viss notiek utt? ceru uz atbildi. tnq
|
|
|
|
|
Amanda
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 08. 2012 [22:04]
|
Arī man tikai iedota lapiņa uz kuras rakstīts, ka 30. un 31. augustā norisinās ievadnodarbības 1. kursa studentiem, kuru laikā saņemsim studiju līguma eksemplāru un studenta apliecību, bet diemžēl arī man epastā nekā no LU nav. Vai kāds varētu paskaidrot? Esmu apjukusi..
|
|
|
|
|
Omega
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 08. 2012 [22:16]
|
"Amanda" rakstīja:
Arī man tikai iedota lapiņa uz kuras rakstīts, ka 30. un 31. augustā norisinās ievadnodarbības 1. kursa studentiem, kuru laikā saņemsim studiju līguma eksemplāru un studenta apliecību, bet diemžēl arī man epastā nekā no LU nav. Vai kāds varētu paskaidrot? Esmu apjukusi..
Kas tā par fakultāti un kas precīzi ir rakstīts lapiņā?
|
|
|
|
|
Alpha
Viesis
|
|
Ievietots: 27. 08. 2012 [00:56]
|
"Omega" rakstīja:
"Amanda" rakstīja:
Kas tā par fakultāti un kas precīzi ir rakstīts lapiņā?
Tā ir HZF. MVBS programmai arī pagājušajā gadā organizēja speciālās ievadnodarbības.
|
|
|
|