| Autors |
Ziņojums |
|
nagla
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 08. 2012 [17:00]
|
|
Kāpēc nekur nevar redzēt kursabiedru sarakstu? vai vispār uzņemto studentu sarakstu? piemēram, RTU mājaslapā ir tāda informācijas.
|
|
|
|
|
jauniņā
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 08. 2012 [21:02]
|
|
es ar labprāt uzzinātu ar ko es kopā mācīšos lai iespējams pēc tam varētu ar kādu varētu sarunāt kādu ar ko dzīvot kopā kojās.
|
|
|
|
|
..
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 08. 2012 [21:07]
|
|
"jauniņā" rakstīja:
es ar labprāt uzzinātu ar ko es kopā mācīšos lai iespējams pēc tam varētu ar kādu varētu sarunāt kādu ar ko dzīvot kopā kojās.
+1
|
|
|
|
|
Samgaaa
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 08. 2012 [22:20]
|
".." rakstīja:
"jauniņā" rakstīja:
+1
To var uzzināt univesitāte tur pie ziņojuma dēļa pielikti visi kas tikusi
|
|
|
|
|
jauniņā
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 08. 2012 [22:25]
|
"Samgaaa" rakstīja:
".." rakstīja:
"jauniņā" rakstīja:
+1
bet internetā nav. pieļauju ka ir daudz tādu kuri to sarakstu nav redzējuši un vēlētos uzzināt ar ko viņi kopā studēs.
būtu jauki ja kāds ieliktu šo sarakstu arī mājaslapā.
|
|
|
|
|
Gurķis
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 08. 2012 [01:03]
|
"jauniņā" rakstīja:
"Samgaaa" rakstīja:
".." rakstīja:
"jauniņā" rakstīja:
+1
bet internetā nav. pieļauju ka ir daudz tādu kuri to sarakstu nav redzējuši un vēlētos uzzināt ar ko viņi kopā studēs.
Šāda tēma jau bija, tāpēc paklausīju arī tur dotajam padomam kursabiedru sarakstus meklēt attiecīgajā fakultātē. Tā kā iekš HZF norisinās plaši remontdarbi, sarakstus atrast nebija iespējams - apjautājos dežurantei, izskraidīju visus stāvus, bet nekā. Vai tiešām nav iespēju atrast topošo kursabiedru sarakstus internetā?
|
|
|
|
|
Samagaaa
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 08. 2012 [11:02]
|
"Gurķis" rakstīja:
"jauniņā" rakstīja:
"Samgaaa" rakstīja:
".." rakstīja:
"jauniņā" rakstīja:
+1
Šāda tēma jau bija, tāpēc paklausīju arī tur dotajam padomam kursabiedru sarakstus meklēt attiecīgajā fakultātē. Tā kā iekš HZF norisinās plaši remontdarbi, sarakstus atrast nebija iespējams - apjautājos dežurantei, izskraidīju visus stāvus, bet nekā. Vai tiešām nav iespēju atrast topošo kursabiedru sarakstus internetā?
Kā redzi nevar, cik zinu galvenaja lu ekā ir daudzu fakultāšu uzņemto saraksts
|
|
|
|
|
jauniņā
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 08. 2012 [12:15]
|
ir jau tomēr arī cilvēki kas nedzīvo rīgā un nebraukā tik bieži uz rīgu.
žēl ka nekur nevar redzēt nekur.
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2932
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [11:07]
|
Labdien.
Ņemot vērā to, ka Latvijā ir spēkā Datu aizsardzības likums, tad LU nav tiesīga publiskot Jums interesējošo informāciju.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
Jūlija
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 08. 2012 [18:43]
|
|
"jauniņā" rakstīja:
+1
|
|
|
|