Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
vai nav par velu macities medicinu?
Autors Ziņojums
evi
Viesis
Ievietots: 16. 08. 2012 [11:54]
sveiki !
gribeju pajautat gan studejoshiem,gan tiem ,kam ir citada pieredze...vai 30 gadu vecuma nav par velu macities medicinu-arstniecibas programma ,tomer ir ari berni...?man ir kosmetikes izglitiba,bet velos to visu stipri padzilinat .kada vecuma ir parejie kursa biedri?un ka isti ir ar noslogojumu ,vai tiesam visus 6 kursus ir nodarbibas katru dienu un visu dienu ?un kads ir noslogojums rezidentura ,ka tas vispar notiek (piemeram dermatologija ) ?

liels paldies!
students
Viesis
Ievietots: 16. 08. 2012 [21:51]
"evi" rakstīja:

sveiki !
gribeju pajautat gan studejoshiem,gan tiem ,kam ir citada pieredze...vai 30 gadu vecuma nav par velu macities medicinu-arstniecibas programma ,tomer ir ari berni...?man ir kosmetikes izglitiba,bet velos to visu stipri padzilinat .kada vecuma ir parejie kursa biedri?un ka isti ir ar noslogojumu ,vai tiesam visus 6 kursus ir nodarbibas katru dienu un visu dienu ?un kads ir noslogojums rezidentura ,ka tas vispar notiek (piemeram dermatologija ) ?

liels paldies!

Par vēlu domāju, ka nav, bet tomēr jāreķinās ka tas prasīs vairak vai mazāk ap 10 gadiem, ieskaitot rezidentūru. Grupā vairākums ir tikko skolu beiguši vai nedaudz vecāki. Jums pašai jāizlemj vai spēsiet savienot ģimeni ar darbu, jo jāmācās ir patiešām daudz. Par noslogojumu varat pati izpētīt lekciju sarkstu http://www.lu.lv/studentiem/studijas/nodarbibu-saraksts/2012-pav/ un tad izspriest vai spēsit visu apvienot. Ja baidāties par studiju ilgumu, varat taču izpētīt citas ar medicīnu saistītas studiju programmas.
evo
Viesis
Ievietots: 17. 08. 2012 [09:44]
ja gribeju piemetinat-jastarada man nav un berni ir darzina.pa dienu esmu pilnigi briva,interese man tiesi tas,cik uzdotajos majas darbos ir tiesi noslogojumsicon_smile.gifja esmu apsverusi ari piemeram medmasas izglitibu,bet nu kautka tomer vairak velk uz arstniecibu/dermatologiju.
paldies ,papetisu ari lekciju sarakstu,paris menesu atpakal skatijos,vel nebija pilniba apskatams lekciju saraksts
studente
Viesis
Ievietots: 17. 08. 2012 [19:30]
Visu var panākt, ja ir vēlēšanās un motivācija. Daudziem te tā nav pirmā izglītība un šajā vecumā (ap 30) cilvēks vairāk apzinās, ko vēlas sasniegt. Tikai žēl bērnu, tie paliks novārtā, jo uzdod uz mājām ļoti daudz. Labi tas, ka esat "draugos ar kosmētiku", negulētās naktis liks sevi manīt.
4. kursa studente
Viesis
Ievietots: 21. 08. 2012 [21:46]
Par vēlu protams nav, bet es neieteiktu. Paskaties lekciju sarakstu. Patstāvīgais darbs būs vēl lielāks kā pavadītais laiks lekcijās. Un tā vēl ir milzīga nauda. Ja ir vienkārši interese, par maksu var iziet atsevišķus kursus, nokārtot eksāmenu un iegūt sertifikātu. Labāk meklēt iespējas padziļināt zināšanas tai pašā kosmetoloģijā, specializēties (piem, dabīgā kosmētika utt). Vai iziet kaut vai masāžas kursus.

Pirmajā kursā sapratīsi, cik tas viss ir pārāk "dziļi" un nopietni, tev vairs to negribēsies. Ja interesē āda, labāk pati pastudē ādas histoloģiju, dermatoveneroloģiju, propedeitiku, bibliotēkā ir pieejamas grāmatas.

Un, ja tu sāksi studēt ārstniecību, diez vai tavs vīrs būs par to pricīgs, jo tev nebūs laika ne bērniem, ne mājai, un ejot gulēt tu spēsi domāt tikai par rītdienas ieskaiti kārtējā priekšmetā (pārbaudes darbs ir prakstiski katrā nodarbībā)
Gigo
Reģistrēts kopš: 02.08.2012
Ziņojumi: 64
Ievietots: 23. 08. 2012 [20:16]
Ja gribi sākt studēt, tad dari to tagad, jo nākamgad būs pagājis vēl viens gads un liksies, ka vajadzēja pagājušajā gadā, bet vēl pēc diviem gadiem liksies, ka būtu bijusi jau trešajā kursā. Labāk pamēģini, lai nav jānožēlo visu dzīvi.
Palīdzam viens otram.