| Autors |
Ziņojums |
|
kristīne
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 08. 2012 [20:07]
|
|
Pieteicos LUISā uz vietu kopmītnēs, tur ,ja pareizi atceros bija rakstīts, ka 12.augustā būs rezultāti par to, kuriem tiek piešķirta vieta kopmītnēs. Nedaudz ar nokavēšanos t.i. šodien ieeju LUIS un nekādu info par to neredzu. Iespējams kaut kā nepareizi skatījos, bet gribēju noskaidrot to, kā es varu uzzināt, vai esmu tikusi pie iespējas dzīvot DV ?
|
|
|
|
|
jauniņā
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 08. 2012 [20:10]
|
|
"kristīne" rakstīja:
Pieteicos LUISā uz vietu kopmītnēs, tur ,ja pareizi atceros bija rakstīts, ka 12.augustā būs rezultāti par to, kuriem tiek piešķirta vieta kopmītnēs. Nedaudz ar nokavēšanos t.i. šodien ieeju LUIS un nekādu info par to neredzu. Iespējams kaut kā nepareizi skatījos, bet gribēju noskaidrot to, kā es varu uzzināt, vai esmu tikusi pie iespējas dzīvot DV ?
Rezultāti būs tikai 24.08. Līdz 12.08 bija tikei pieteikšanās un, ja pareizi sapratu, tad 20.08 ir tikai sēde.
|
|
|
|
|
Gigo
Reģistrēts kopš: 02.08.2012
Ziņojumi: 64
|
|
Ievietots: 14. 08. 2012 [15:47]
|
Apsveicu, ja tiksi. Kojas tev pavērs pavisam citu perspektīvu pozitīvā nozīmē. Palīdzam viens otram.
|
|
|
|
|
Gigo
Reģistrēts kopš: 02.08.2012
Ziņojumi: 64
|
|
Ievietots: 14. 08. 2012 [15:48]
|
|
Aizmirsu piebilst, ka pats studēju un dzīvoju kojās gandrīz 3 gadus, tādēļ zinu, ko runāju. Palīdzam viens otram.
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
|
|
Ievietots: 16. 08. 2012 [11:06]
|
|
"kristīne" rakstīja:
Rezultāti tiks paziņoti 24. augustā. Tu saņemsi SMS uz LUISā norādīto kontakttālruni, kā arī konkursa rezultāti tiks publicēti LU portālā sadaļā "Dienesta viesnīcas"
|
|
|
|