| Autors |
Ziņojums |
|
semperfi
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 08. 2012 [14:54]
|
Cik daudz vispār meitenes studē datorzinātnes šobrīd? Pirms pāris gadiem bija ap 15%. Kā jums šobrīd izskatās?
Varbūt meitenes pašas var pakomentēt, kāpēc tieši IT?
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 08. 2012 [13:51]
|
"semperfi" rakstīja:
Cik daudz vispār meitenes studē datorzinātnes šobrīd? Pirms pāris gadiem bija ap 15%. Kā jums šobrīd izskatās?
Tik maz, 15%, LU nav bijis nekad.
Šīgada pirmkursniekos - 25%.
Kāpēc tiek vaicāts meitenēm? To pašu - kāpēc tieši IT? - var vaicāt arī puišiem.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
nunez
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 08. 2012 [14:16]
|
"DF dekāns" rakstīja:
"semperfi" rakstīja:
Tik maz, 15%, LU nav bijis nekad.
Šīgada pirmkursniekos - 25%.
Kāpēc tiek vaicāts meitenēm? To pašu - kāpēc tieši IT? - var vaicāt arī puišiem.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
Man šķiet, ka kādus ~4 gadus atpakaļ pirmajā kursā bija ap 200 studentu, no kuriem MAX bija 20 meitenes... kas ir 10%. Pēdējos pāris gados ir palikušas vairāk, cik esmu ievērojis.
|
|
|
|
|
Meitene
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [13:09]
|
|
Ja programmēšana ir tas, kas Tevi interesē, tad problēmu nebūs. Tās, kuras pašas nezin, ko grib - parasti izkrīt pēc pirmās vai otrās sesijas.
|
|
|
|
|
unikāla meitene :D
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 08. 2012 [17:12]
|
|
"Meitene" rakstīja:
Ja programmēšana ir tas, kas Tevi interesē, tad problēmu nebūs. Tās, kuras pašas nezin, ko grib - parasti izkrīt pēc pirmās vai otrās sesijas.
nav taisnība, mani tas neinteresēja un tolaik nezināju, ko gribēju, bet ieguvu bakalauru bez problēmām, parādiem un savlaicīgi
|
|
|
|
|
DF
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 08. 2012 [09:31]
|
[quote="unikāla meitene "]
"Meitene" rakstīja:
nav taisnība, mani tas neinteresēja un tolaik nezināju, ko gribēju, bet ieguvu bakalauru bez problēmām, parādiem un savlaicīgi 
Un ar ko Tu nodarbojies tagad, ja tas nav noslēpums?
|
|
|
|