Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Meitenes-datoriķi
Autors Ziņojums
semperfi
Viesis
Ievietots: 13. 08. 2012 [14:54]
Cik daudz vispār meitenes studē datorzinātnes šobrīd? Pirms pāris gadiem bija ap 15%. Kā jums šobrīd izskatās?
Varbūt meitenes pašas var pakomentēt, kāpēc tieši IT?
icon_rolleyes.gif
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 14. 08. 2012 [13:51]
"semperfi" rakstīja:

Cik daudz vispār meitenes studē datorzinātnes šobrīd? Pirms pāris gadiem bija ap 15%. Kā jums šobrīd izskatās?
icon_rolleyes.gif

Tik maz, 15%, LU nav bijis nekad.
Šīgada pirmkursniekos - 25%.
Kāpēc tiek vaicāts meitenēm? To pašu - kāpēc tieši IT? - var vaicāt arī puišiem.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
nunez
Viesis
Ievietots: 14. 08. 2012 [14:16]
"DF dekāns" rakstīja:

"semperfi" rakstīja:

icon_rolleyes.gif

Tik maz, 15%, LU nav bijis nekad.
Šīgada pirmkursniekos - 25%.
Kāpēc tiek vaicāts meitenēm? To pašu - kāpēc tieši IT? - var vaicāt arī puišiem.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns

Man šķiet, ka kādus ~4 gadus atpakaļ pirmajā kursā bija ap 200 studentu, no kuriem MAX bija 20 meitenes... kas ir 10%. Pēdējos pāris gados ir palikušas vairāk, cik esmu ievērojis.
Meitene
Viesis
Ievietots: 20. 08. 2012 [13:09]
Ja programmēšana ir tas, kas Tevi interesē, tad problēmu nebūs. Tās, kuras pašas nezin, ko grib - parasti izkrīt pēc pirmās vai otrās sesijas.
unikāla meitene :D
Viesis
Ievietots: 20. 08. 2012 [17:12]
"Meitene" rakstīja:

Ja programmēšana ir tas, kas Tevi interesē, tad problēmu nebūs. Tās, kuras pašas nezin, ko grib - parasti izkrīt pēc pirmās vai otrās sesijas.

nav taisnība, mani tas neinteresēja un tolaik nezināju, ko gribēju, bet ieguvu bakalauru bez problēmām, parādiem un savlaicīgi icon_cool.gif
DF
Viesis
Ievietots: 21. 08. 2012 [09:31]
[quote="unikāla meitene icon_biggrin.gif"]
"Meitene" rakstīja:

nav taisnība, mani tas neinteresēja un tolaik nezināju, ko gribēju, bet ieguvu bakalauru bez problēmām, parādiem un savlaicīgi icon_cool.gif

Un ar ko Tu nodarbojies tagad, ja tas nav noslēpums?