| Autors |
Ziņojums |
|
viesis
Viesis
|
|
Ievietots: 12. 08. 2012 [08:37]
|
Labdien!
Man ir problēmas ar veselību un diagnoze ir tāda, ka visu dzīvi jādzer zāles, zinu ka man var piešķirt 3. invalīdu grupu.
Sakiet lūdzu, vai ir vērts cīnīties ar to komisiju, kādi ir atvieglojumi vai speciālas stipendijas šajā gadījumā, izņemot priekšrocības ja būs vienādas atzīmes?
Paldies!
|
|
|
|
|
Omega
Viesis
|
|
Ievietots: 12. 08. 2012 [13:36]
|
|
"viesis" rakstīja:
Labdien!
Man ir problēmas ar veselību un diagnoze ir tāda, ka visu dzīvi jādzer zāles, zinu ka man var piešķirt 3. invalīdu grupu.
Sakiet lūdzu, vai ir vērts cīnīties ar to komisiju, kādi ir atvieglojumi vai speciālas stipendijas šajā gadījumā, izņemot priekšrocības ja būs vienādas atzīmes?
Paldies!
Lasi Ministru kabineta noteikumus http://www.likumi.lv/doc.php?id=93004&from=off .
|
|
|
|
|
alternatīva
Viesis
|
|
Ievietots: 12. 08. 2012 [16:25]
|
|
"viesis" rakstīja:
Labdien!
Paldies!
vai šajā gadījumā nav paredzēts kāds speciāls pabalsts (ja var piešķirt grupu, tad, šķiet, tur pat vairāk var iegūt nekā no stipendijas)?
|
|
|
|
|
viesis
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 08. 2012 [16:43]
|
Paldies, par atbildi!
Meklēju internetā un atradu, īt ka ir kādi 45 lati mēnesī, nu tomēr kaut kas ir, tad jāsāk cīnīties!
|
|
|
|
|
rojs2
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 08. 2012 [17:05]
|
|
taisnigi tas tomēr nav pret citiem. mācies kā gribi, bet stipendiju tik un tā piešķirs kādam ar priekšrocībām, un tas ar nemācīties un "slimot". daudziem ir problēmas un zāles nepieciešamas, bet LU jau nu gan kā galvenajai priekšorcībai vajadzētu būt mācību sasniegumiem.
|
|
|
|
|
Omega
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 08. 2012 [20:36]
|
|
"rojs2" rakstīja:
taisnigi tas tomēr nav pret citiem. mācies kā gribi, bet stipendiju tik un tā piešķirs kādam ar priekšrocībām, un tas ar nemācīties un "slimot". daudziem ir problēmas un zāles nepieciešamas, bet LU jau nu gan kā galvenajai priekšorcībai vajadzētu būt mācību sasniegumiem.
Pirms rakstīt, izlasi iepriekšrakstīto!
Saskaņā ar Ministru kabineta noteikto LU (un visās citās Latvijas valsts augstskolās) valsts stipendijas piešķir atbilstoši sekmēm mācībās.
|
|
|
|