Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
bilde
Autors Ziņojums
Viesis.
Viesis
Ievietots: 13. 08. 2012 [13:07]
Fotogrāfēties varēja:

1.Vienotās uzņemšanas laikā LU foajē. (10.-17.jūlijs)
2.Pēc tam tika norādīts konkrēts laiks,kad varēja nofotogrāfēties Studentu Servisā. (18.-27.jūlijs)

Ja kāds to vēl nav izdarījis iepriekš norādītajos laikos,tad to vēl var un varēs izdarīt Raiņa bulv.19-125.kab.
Budžeta studentiem to būtu ieteicams izdarīt pēc iespējas ātrāk,maģistra studiju studentiem,kuri studē budžetā - steidzami,savādāk vēl dabūsiet apliecības ar vecajām bildēm.
Studentīte
Viesis
Ievietots: 13. 08. 2012 [19:31]
Es nofotogrāfējos uzņemšanas nedēļā, bet tad, kad man zvanīja no bankas un teica, ka varu iet pakaļ savai ISIC karte, teica, ka man būs vecā bilde, jo no augstskolas nekādu bildi neesot saņēmuši. Un kā tas var būt?
Viesis
Ievietots: 14. 08. 2012 [13:57]
"Studentīte" rakstīja:

Es nofotogrāfējos uzņemšanas nedēļā, bet tad, kad man zvanīja no bankas un teica, ka varu iet pakaļ savai ISIC karte, teica, ka man būs vecā bilde, jo no augstskolas nekādu bildi neesot saņēmuši. Un kā tas var būt?

Banka izsniedz ISIC kartes???
Loli
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [10:06]
Man ari ir jautajums par bildi:

Uznemshanas nedelja nofotografejos, bet Luis'a joprojam ir mana veca bilde (no iepriekshejas apliecibas), no jaunas nav ne minjas.
Cik vel gaidit kad ielades jauno bildi, pirms sakt krist panikaa?
..
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [10:29]
kapeec tad muus fokeeja galvenajaa Lu ēkā, kad bija jābrauc pieteikties tām studijām? Tas neskaitās?
Omega
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [10:55]
".." rakstīja:

kapeec tad muus fokeeja galvenajaa Lu ēkā, kad bija jābrauc pieteikties tām studijām? Tas neskaitās?

Skaitās.
Omega
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [10:58]
"Loli" rakstīja:

Man ari ir jautajums par bildi:

Uznemshanas nedelja nofotografejos, bet Luis'a joprojam ir mana veca bilde (no iepriekshejas apliecibas), no jaunas nav ne minjas.
Cik vel gaidit kad ielades jauno bildi, pirms sakt krist panikaa?

Atkarīgs no tavas nervozitātes pakāpes.
ideja.
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [13:17]
Par šādām lietām panikā nav jākrīt icon_smile.gif

Bildes importē uz LUIS reizi mēnesī,kas attiecas uz pirmkursnieku bildēm,tad apliecības vēl nav sāktas gatavot,tāpēc Jūs bildi vēl neredzat un labu laiku vēl neredzēsiet savā LUIS kontā.

Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2