Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
bilde
Autors Ziņojums
lala
Viesis
Ievietots: 11. 08. 2012 [17:46]
Sveiki, sakiet lūdzu, kā īsti ir ar fotografēšanos. LUISā pie atsauksmēm rakstīts, ka "Jums ir jānofotografējas Raiņa 19, Aspazijas5, Jūrmalas gatvē 74/76 vai Visvalža 4a līdz 12.augustam no 9.00 līdz 13.00 un 14.00 līdz 18.00"

Tātad līdz 12.08. tas ir jāizdara? Un ja nē, kas tad?
Omega
Viesis
Ievietots: 11. 08. 2012 [22:42]
"lala" rakstīja:

Sveiki, sakiet lūdzu, kā īsti ir ar fotografēšanos. LUISā pie atsauksmēm rakstīts, ka "Jums ir jānofotografējas Raiņa 19, Aspazijas5, Jūrmalas gatvē 74/76 vai Visvalža 4a līdz 12.augustam no 9.00 līdz 13.00 un 14.00 līdz 18.00"

Vari jau vispār nefotografēties, bet tad nesaņemsi studenta apliecību. Bez apliecības nevarēsi saņemt transporta atlaidi, tevi neielaidīs bibliotēkā, kontroldarbu un eksāmenu telpās.
lala
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [12:05]
"Omega" rakstīja:

"lala" rakstīja:

Vari jau vispār nefotografēties, bet tad nesaņemsi studenta apliecību. Bez apliecības nevarēsi saņemt transporta atlaidi, tevi neielaidīs bibliotēkā, kontroldarbu un eksāmenu telpās.

Kāpēc uzreiz tik rupji? Man nav iespējas tikt uz Rīgu katru reizi, kad es to vēlos. Kad biju parakstīt līgumu, man nekas netika pateikts par fotografēšanos (īstenībā vispār nekas netika paskaidrots). Protams, ja man pateiktu, es uzreiz tajā dienā visu izdarītu.
Omega
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [13:18]
"lala" rakstīja:

"Omega" rakstīja:

"lala" rakstīja:

Kāpēc uzreiz tik rupji? Man nav iespējas tikt uz Rīgu katru reizi, kad es to vēlos. Kad biju parakstīt līgumu, man nekas netika pateikts par fotografēšanos (īstenībā vispār nekas netika paskaidrots). Protams, ja man pateiktu, es uzreiz tajā dienā visu izdarītu.

Nekā rupja, tikai atbilde uz "ja nē, kas tad". Par fotografēšanās nepieciešamību bija rakstīts vismaz jau 6.jūlijā - http://www.lu.lv/gribustudet/zinas/t/7123/ . To vajadzēja izdarīt jau jūlijā, kad biji Rīgā slēgt studiju līgumu. Tam nevajadzēja vairāk par 5 minūtēm.
haha
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [13:38]
Paldies Dievam, ka pieteicos citā uzņemšanas pnktā, tātad varu nofotogrāfēties uzņemšanas nedēļā.
lala
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [14:00]
Labi, tad kā man pareizāk izdarīt - atbraukt steidzami, teiksim, rīt, un nofotografēties, vai pagaidīt un izdarīt to reģistrācijas nedēļā?
haha
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [14:14]
"lala" rakstīja:

Labi, tad kā man pareizāk izdarīt - atbraukt steidzami, teiksim, rīt, un nofotografēties, vai pagaidīt un izdarīt to reģistrācijas nedēļā?

nofotogrāfēsies reģistrēšanās nēdēļā. Jo ja tie visi darbinieki neinformēja, kad tieši to vajag to darīt, tā ir viņu atbildība. Es kā topošā studente daudz ko nezinu un esmu neapmierināta, ka visu nepastāsta vai arī konkrēti nav dots links, kur visu var izlasīt, ne jau katru gadu mācos bakalauros. Man vispār lika tik parakstīt līgumu un iedeva pāris lapeles un neko vairāk. Apkalpošana skaitās. Fotogrāfēšos tajā nedēļā.
nu jaa
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [16:54]
"haha"]
[quote="lala" rakstīja:

nofotogrāfēsies reģistrēšanās nēdēļā. Jo ja tie visi darbinieki neinformēja, kad tieši to vajag to darīt, tā ir viņu atbildība. Es kā topošā studente daudz ko nezinu un esmu neapmierināta, ka visu nepastāsta vai arī konkrēti nav dots links, kur visu var izlasīt, ne jau katru gadu mācos bakalauros. Man vispār lika tik parakstīt līgumu un iedeva pāris lapeles un neko vairāk. Apkalpošana skaitās. Fotogrāfēšos tajā nedēļā.

nu, dažiem viss nav tā kā normāliem cilvēkiem. visu viņiem jāsakožļā, visu desmit reizes jāpaskaidro. Varbūt vienkārši ir vērts iemācīties lietot internetu un LU mājas lapu, kur viss-viss ir atrodams? Pievērsies google galu galā.
esošais students
Viesis
Ievietots: 12. 08. 2012 [17:12]
"nu jaa" rakstīja:

nu, dažiem viss nav tā kā normāliem cilvēkiem. visu viņiem jāsakožļā, visu desmit reizes jāpaskaidro. Varbūt vienkārši ir vērts iemācīties lietot internetu un LU mājas lapu, kur viss-viss ir atrodams? Pievērsies google galu galā.

+1
tiešām dažreiz jau apnīk šī bezkaunīgā neapmierinātība par to, ka "redz, man kā jaunajam studentam visu neielej ar zelta karotīti mutē"; LU mājaslapa ir viena no labāk sakārtotajām un pārskatāmākajām augstskolu mājaslapām Latvijā, jā, kādā fakultātē kādam reģistratoram kaut kas var misēties, piemirstot to pateikt "topošajam studentam", bet, acīmredzot, forumu izmantot mākam, tātad, lasīt un izpētīt, kur un pie kā interesēties dažādos jautājumos arī. patīk mums gausties...
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2928
Ievietots: 13. 08. 2012 [12:23]
Labdien.

Nofotografēties var arī šobrīd Studentu servisā, Raiņa bulv. 19, 125.telpā, P.O.T.Piekt. 8.30 - 12.30 13.00 - 17.00 un C. 10.30 - 13.30 14.00 - 19.00. varēsiet fotografēties arī reģistrācijas nedēļas laikā vai septembrī, taču tad arī apliecība tiek izgatavota nedaudz vēlāk.

ar cieņu
Studentu servisa konsultants
Pāriet uz lappusi
1