Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
lekciju saraksts
Autors Ziņojums
Viesis
Ievietots: 03. 08. 2012 [11:28]
Sveiki!
Mani interesē tāda lieta kā lekciju saraksts un tālāka grafika saplānošana. Slēdzot līgumu man teica, ka e-pastu ar linku uz šo sarakstu man atsūtīs 1.augustā, bet vēl joprojām neesmu saņēmusi, tādēļ gribēju zināt, vai tas viss vienkārši ir aizkavējies un vēl nav gatavs, vai arī neesmu saņēmusi?
Paldies!
ideja.
Viesis
Ievietots: 03. 08. 2012 [11:39]
Es domāju,ka Jums ir jājautā tai personai,kura Jums solīja šo informāciju atsūtīt.
Lekciju sarakstus var apskatīt savā LUIS kontā,parasti reģistrācijas nedēļas laikā tie jau ir apskatāmi.
,,,
Viesis
Ievietots: 03. 08. 2012 [12:37]
Grafiks, ko sastādīsim būs nemainīgs visu gadu vai arī varēšu mainīt kaut katru nedēļu? - tas ir, ja izvēlēšos vienu no , piemēram, trim piedāvātajiem laboratorijas darbu laikiem konkrētā priekšmetā, tad man būs jāiet tikai uz to un gadījumā, ja pēkšņi netieku uz izvēlēto, citā laikā nav iespējams iet??
ideja.
Viesis
Ievietots: 03. 08. 2012 [13:25]
Lekciju saraksts tiek norādīts uz vienu semestri,jo nākamajā semestrī būs pavisam citi priekšmeti.
Par laboratorijas darbu apmeklējumu lūgšu pakomentēt citus foruma dalībniekus,kuriem ar to ir bijusi pieredze.
qwe
Viesis
Ievietots: 05. 08. 2012 [15:14]
itkā izložņāju visu savu LUis bet nemāku atrast. varbū`t kā`ds var linku iemest? vai pateikt,kur tieši jāiet?
know it all
Viesis
Ievietots: 05. 08. 2012 [15:46]
"qwe" rakstīja:

itkā izložņāju visu savu LUis bet nemāku atrast. varbū`t kā`ds var linku iemest? vai pateikt,kur tieši jāiet?

nu, ieej luis.lv, tur pa kreisi ir lekciju saraksti (ņem 2012 pavasara lekciju sarakstus), atrodi savu programmu un skaties, kas tev tur ir plānots zem 2012 rudens (ja nekas nav sakārtots pa dienām, tad arī saraksts vēl nav gatavs).