Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Pirms Aristotela pasakums medicinas fakultate
Autors Ziņojums
Krista
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2012 [19:49]
Sveiki!

Kada ir pieredze tiem, kuri ir bijusi ieprieksejos gados? Kas tur notiek? Un kpc 1kursniekiem janem halats( to vel var saprast, jo vajadzes turpmakajas nodarbibas un gados), bet fenondoskops, kurs tiek izmantots tikai sakot ar 3. kursu. Vrbt es jokus nesaprotu?

Paldies jau ieprieks par atbildem!
b
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2012 [20:36]
"Krista" rakstīja:

Sveiki!

Kada ir pieredze tiem, kuri ir bijusi ieprieksejos gados? Kas tur notiek? Un kpc 1kursniekiem janem halats( to vel var saprast, jo vajadzes turpmakajas nodarbibas un gados), bet fenondoskops, kurs tiek izmantots tikai sakot ar 3. kursu. Vrbt es jokus nesaprotu?

Nav nekas jāņem līdzi, tas bija vienkārši informatīvs pasākums, padomi no vecākajiem kursiem. 1 kursā fonendeskopu nevajag, bet halātu gan.
Krista
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2012 [22:00]
"b"]
[quote="Krista" rakstīja:

Sveiki!

Nav nekas jāņem līdzi, tas bija vienkārši informatīvs pasākums, padomi no vecākajiem kursiem. 1 kursā fonendeskopu nevajag, bet halātu gan.

Paldies!
Dāvis
Viesis
Ievietots: 06. 08. 2012 [21:43]
Jēga no tā pasākuma nekāda, nekas tur nav vnk papļāpās kādas 30min un viss, vismaz tā bija pagāsgad.
Partizāns
Viesis
Ievietots: 13. 08. 2012 [07:32]
"Dāvis" rakstīja:

Jēga no tā pasākuma nekāda, nekas tur nav vnk papļāpās kādas 30min un viss, vismaz tā bija pagāsgad.

Ir gan jēga. Informācija ko pirmsaristotelī teiks, jāliek aiz auss, jo noderēs, kā arī nebūtu slikti ierasties, lai redzētu savus grupasbiedrus.
Gigo
Reģistrēts kopš: 02.08.2012
Ziņojumi: 64
Ievietots: 14. 08. 2012 [03:31]
Aristotelī var redzēt, kuri kursa studenti ir aktīvāki un grib ballēties un, kuri nē, bet tas nav viennozīmīgi, jo daudzi nemaz uz to pasākumu neatnāk, bet pirmajam iespaidam un, lai sapazītos uz Aristoteli ir vērts aiziet.
Palīdzam viens otram.
k.
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [22:06]
kas tur parasti notiek?