| Autors |
Ziņojums |
|
viesis
Viesis
|
|
Ievietots: 31. 07. 2012 [13:24]
|
Labdien!
iepriekšējās diskusijās jau lasīju, ka arī citu skolu audzēkņi drīkst dzīvot LU kopmītnēs.
vēlos pieteikties kopmītnēm Tālivalža ielā,bet nesaprotu kā tas jādara. elektroniski tas laikam nav iespējams? kas man jādara, lai pieteiktos?
Paldies!
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
|
|
Ievietots: 31. 07. 2012 [13:45]
|
|
"viesis" rakstīja:
Labdien!
iepriekšējās diskusijās jau lasīju, ka arī citu skolu audzēkņi drīkst dzīvot LU kopmītnēs.
vēlos pieteikties kopmītnēm Tālivalža ielā,bet nesaprotu kā tas jādara. elektroniski tas laikam nav iespējams? kas man jādara, lai pieteiktos?
Paldies!
Sveiki! Lai pieteiktos gultas vietai LU dienesta viesnīcā, Tev jāsazinās ar LU Saimniecības pārvaldi pa tālruni 67034681 vai 67034690.
|
|
|
|
|
viesis
Viesis
|
|
Ievietots: 02. 08. 2012 [17:16]
|
piezvanīju.
tā, kā esmu RTU topošā audzēkne mani sūta uz Baznīcas ielu 5 ar dokumentiem, kas apliecina to, ka esmu studente rakstīt iesniegumu.
tātad, man vēl ir jāaiziet uz savu skolu pēc kaut kādām izziņām, ka tur mācīšos un tad jāiet uz Baznīcas ielu 5?
un vai būs iespēja pierakstīties uz konkrētu istabiņu Teikas dienesta viesnīcā, kurā, pēc draudzeņu lūguma, esmu ierakstīta ar zīmuli?
es ceru,ka termiņš 23.07.-12.08. attiecas tikai uz LU studentiem, jo, tā kā nedzīvoju Rīgai pat tuvumā, šo visu izdarīt man nepietiks laika līdz 12. augustam. vai var iesniegumu rakstīt arī vēlāk?
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
|
|
Ievietots: 06. 08. 2012 [10:44]
|
|
"viesis" rakstīja:
piezvanīju.
tā, kā esmu RTU topošā audzēkne mani sūta uz Baznīcas ielu 5 ar dokumentiem, kas apliecina to, ka esmu studente rakstīt iesniegumu.
tātad, man vēl ir jāaiziet uz savu skolu pēc kaut kādām izziņām, ka tur mācīšos un tad jāiet uz Baznīcas ielu 5?
un vai būs iespēja pierakstīties uz konkrētu istabiņu Teikas dienesta viesnīcā, kurā, pēc draudzeņu lūguma, esmu ierakstīta ar zīmuli?
es ceru,ka termiņš 23.07.-12.08. attiecas tikai uz LU studentiem, jo, tā kā nedzīvoju Rīgai pat tuvumā, šo visu izdarīt man nepietiks laika līdz 12. augustam. vai var iesniegumu rakstīt arī vēlāk?
Labrīt!
Ja Tevi interesējošajā dienesta viesnīcā būs brīvas vietas, tad varēsi vienoties ar DV vadītāju par izmitināšanu konkrētajā istabā. Personām, kas nav LU studenti, nav noteikts pieteikšanās termiņš, tā kā pieteikums tiek iesniegts un izskatīts individuāli.
|
|
|
|