Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
1.kursa students
Autors Ziņojums
Fanija
Viesis
Ievietots: 28. 07. 2012 [21:45]
Sveiki, cik izskatīju forumu, tad neatradu uz sev interesējošo jautājumu atbildi, tāpēc vēlētos uzzināt. Noslēdzu līgumu un vai man kaut kas būs jādara reģistrācijas nedēļā augustā, vai ari varēšu mierīgu sirdi doties uz universitāti 3 septembrī?
Paldies jau iepriekš par atbildi. icon_biggrin.gif
M
Viesis
Ievietots: 29. 07. 2012 [12:17]
Reģistrācijas nedēļā droši vien derētu ieiet LUISā, bet uz Universitāti gan tikai septembrī
DF dekaans
Viesis
Ievietots: 31. 07. 2012 [11:41]
"Fanija" rakstīja:

Sveiki, cik izskatīju forumu, tad neatradu uz sev interesējošo jautājumu atbildi, tāpēc vēlētos uzzināt. Noslēdzu līgumu un vai man kaut kas būs jādara reģistrācijas nedēļā augustā, vai ari varēšu mierīgu sirdi doties uz universitāti 3 septembrī?
Paldies jau iepriekš par atbildi. icon_biggrin.gif

Nekas Jums vairs nav jaadara.
Tikai ieskatieties DF maajaslapaa, kur buus izlikta vieta un laiks, kur un cikos 3.septembrii ierasties.
Veel jau gan ir pilniigi briivpraatiigs fakultaates studentu riikots pasaakums Seejaa 31.augustaa-2.septembrii, kaa arii "Aristotelis", bet taa ir Juusu izveele - piedaliities vai nee.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultaates dekaans
juuuuulija
Reģistrēts kopš: 05.08.2012
Ziņojumi: 1
Ievietots: 05. 08. 2012 [22:19]
Kas ies uz "Aristotelis'12"?
Nebūšu vienīgā? icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif
Fanija
Viesis
Ievietots: 05. 08. 2012 [22:28]
"juuuuulija" rakstīja:

Nebūsi nebūsi es ar iešu
Omega
Viesis
Ievietots: 07. 08. 2012 [14:37]
"juuuuulija" rakstīja:

Ir diezgan ticama informācija, ka kāds simts no DF pirmnkursniekiem ir apstiprinājis dalību "Sējienā 12", bet tam jau sekos "Aristotelis".