Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Farmācija
Autors Ziņojums
pavisam zaļš gurķis
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2012 [18:32]
Un halāta garumam taču nozīmes nav, vai ne? icon_biggrin.gif

Vēl par grāmatām - visas vajadzīgās jau nav pieejamas MF bibliotēkā, vai ne?

Iespējams kādam vēl ir kādi labi ieteikumi? icon_smile.gif
;)
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2012 [19:35]
pavisam zaļš gurķis nesatraucies par grāmatām, es personīgi reti kur izmantoju kadu grāmatu, pamatā iztiku ar prezentācijām, kuras pasniedzēji sūtīja uz kursa kopējo e-pastu un saviem lekciju pierakstiem. Ķīmijā ir e-kurss, kur ir visi vajadzīgie materiāli, pie tiem tu tiksi reģistrācijas nedēļā, kad būsi piereģistrējies kursiem. http://estudijas.lu.lv/
Par grāmatām un kursa nokārtošans prasībām pasniedzeji parasti pastāsta 1 lekcijā. Vienīgais iesaku paņemt biezāku kladi anatomijā un lekcijā cītīgi pierakstīt pasniedzejas stāstīto, lai vēlāk saproti kas bija prezentācijās, jo eksāmens ir mutisks, tapēc vajadzētu izprast mateirālu. Manuprāt, vienīgais noteikums ir lai halats ir ar garām rokām, lai, netīšām uzlīstot kādām ķīmiskām vielām, nesabojātu apgērbu. Veiksmi icon_smile.gif

Viesis
Viesis
Ievietots: 02. 08. 2012 [01:02]
"pavisam zaļš gurķis" rakstīja:

Tad tos baltos halātiņus var nopirkt Ķīmijas fakultātē? Un Medicīnas nē? icon_confused.gif
Vai ir varbūt vēl kāds cits aprīkojums, kas jāiepērk pašam?

Tad vēl par lekcijām. Cik noprotu, tad lekciju grafiku var gaidīt tikai iepriekšējā vakarā pirms pirmās mācību dienas icon_biggrin.gif Bet vai visas lekcijas notiek uz vietas Medicīnas fakultātē? Vai, piem., uz ķīmijas lekcijām būs jābraukā uz Ķīmijas fakultāti u.tml.?

Un vēl varbūt kāds varētu apskaidrot par mācību materiāliem. Aptuveni jau ir izpētīts šis tas LUIS'ā kas un kā, bet pie mācību pamatliteratūras apstājos un brīnos. Noprotu, ka neviens jau ar pirkstu nebakstīs un neteiks- tagad no bibliotēkas paņemiet to un to grāmatu. Bet nav gluži skaidrs vai uzreiz jāsavācas kaudze grāmatu gluži kā tas bija jādara skolā? Un visas no tām jau nav pieejamas fakultātes bibliotēkā, vai ne?

Es pati halātu nopērku veikalā pie Gaiļezera slimnīcas(ja es nemaldos 9ls). Tieši aizsargbrilles var nopirkt Ķīmijas fakultātē.
Vēlu tev veiksmi icon_wink.gif
Anna
Viesis
Ievietots: 02. 08. 2012 [16:10]
par grāmatām-pēc pieredzes varu teikt, ka der vispirms paskatīties kopkatalogā, kur un uz cik ilgu termiņu ir pieejama tev vajadzīgā grāmata. ir ķīmijas grāmatas, kas ir atrodamas arī medicīnas fakultātes bibliotēkā. bet tiešām-uz to īpaši var neiespringt, jo daudzos kursos var iztikt bez grāmatām, jo var mācībām izmantot lekciju prezentācijas.
pavisam zaļš gurķis
Viesis
Ievietots: 03. 08. 2012 [18:30]
Paldies par ieteikumiem icon_smile.gif
3.kursa studente
Viesis
Ievietots: 22. 08. 2012 [14:05]
Ja negribas meklēt, tad to halātu var nopirkt arī medicīnas fakultātē, tikai ieejā no otras puses slimnīcas teritorijā. Tur ir veikaliņš speciāli ārstu apģērbiem un tur parasti ir visi izmēri uz vietas. Vienīgi sanāk nedaudz dārgāk 13-14 Ls. Halātam var būt pusgaras rokas, laikam arī īsās - to jums visu pateiks pirmajā laboratorijas nodarbībā icon_smile.gif

Par brillēm, kā iepriekš teica, tās var nopirkt ķīmijas fakultatē, maksāja ap 3Ls.

Par grāmatu izņemšanu var nesatraukties, jo lielākoties pasniedzēju sūtītie materiāli aptver visu, kas ir jāzin uz kontroldarbiem un eksāmeniem. Un ja vajadzīgā grāmata nav medicīnas fakultātē, tad tā var būt vel bio vai ķīmijas fakultātē - to var apskatīties kopkatalogā.

Lekciju saraksts medicīnas fakultātei parasti tiek sastādīts salīdzinoši vēlu icon_biggrin.gif

aaa un ķīmijas fakultāte atrodas turpat blakus madicīnas fakultātei, jaiet kādas 4/5 min

Par anatomiju, jā, ieteicams pierakstīt, ja gribi izmantot pēc tam prezentācijas, jo tur daudz kur tikai bildes. (pēc manas pieredzes - tādā ātrumā nespēju pierakstīt normālā rokrakstā, kā rezultātā pierakstus vispār neizmantoju icon_biggrin.gif un semestra beigās gatavoju biļetes pati meklējot visu info no grāmatām un tas viss aizņēma ļoti daudz laika)

P.S. Apsveicu visus ar iestāšanos farmaceitos icon_wink.gif

...
Viesis
Ievietots: 31. 08. 2012 [17:34]
Heey, foršie cilvēki!

Ir viens baigi labais kvesčens par lekciju sarakstu I kursa bakalaura farmaceitiem:
vai kāds viņu var iztulkot saprotamā valodā? icon_eek.gif
Lūdzu? icon_biggrin.gif
...
Viesis
Ievietots: 31. 08. 2012 [17:37]
"..." rakstīja:

Heey, foršie cilvēki!

Ir viens baigi labais kvesčens par lekciju sarakstu I kursa bakalaura farmaceitiem:
Lūdzu? icon_biggrin.gif

Ā + vēl viens, kā saprast to, ka pie "Nozares vācu valoda farmaceitiem I" ir pierakstīts "„B” obligāts"? icon_eek.gif
pūce
Viesis
Ievietots: 31. 08. 2012 [17:57]
"..."]
[quote="..." rakstīja:

Heey, foršie cilvēki!

Lūdzu? icon_biggrin.gif

Ā + vēl viens, kā saprast to, ka pie "Nozares vācu valoda farmaceitiem I" ir pierakstīts "„B” obligāts"? icon_eek.gif

viena no valodām ir obligāta-angļu vai vācu.
ko nesaproti sarakstā?es labprāt palīdzētu. kurā grupā esi?
...
Viesis
Ievietots: 31. 08. 2012 [18:37]
"pūce" rakstīja:

viena no valodām ir obligāta-angļu vai vācu.
ko nesaproti sarakstā?es labprāt palīdzētu. kurā grupā esi?

Fjū, tas labi, jo no vācu valodas neko nejēdzu icon_biggrin.gif

Num, grupa skaitās tas, ko LUIS'ā var atrast pie studiju datiem?
Ja tā, tad F1.

1. Nu, noteikti nav poņas ko nozīmē tie dalījumi I un II un 4dienā pat līdz III.
2. Un pie ķīmijas 1dienā vēl F1 un F2 grupa sadalīta 1.,2.,3.,4. grupā- kā es zinu kas es esmu? 1. vai 2.?
3. Tad tālāk 12.30-14.00 Seminārs Vispārīgā ķīmijā I. Ancāne 2-jās nedēļās? tas nozīmē, ka man 3. septembrī nebūs šis seminārs, bet nākamās nedēļas 1dienā?
4. Ūn, tad 5. sept. un vēl pāris nedēļas 2dienās man būs bioloģija, bet pēc tam tajā 9. nedēļā sāksies anatomija, ja? Tā pat arī ar 3dienu?+ 4dienās man nodarbība anatomijā sāksies tikai no 9. māc. nedēļas? Līdz tam mana diena beigsies ar latīņu valodu, ja pareizi saprotu?
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2