| Autors |
Ziņojums |
|
Rihards
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 07. 2012 [00:29]
|
Labdien!
Esmu nonācis tādā situācijā, ka ir jāizvēlas vai nu atkārtot iepriekšējo mācību gadu vai ņemt akadēmisko pārtraukumu, jo kredītpunktu parāds pārsniedz atļauto normu.
Es mācos 2. kursā un vēlējos uzzināt, ja gadījumā es ņemu Akadēmisko pārtraukumu uz 2 semestriem, vai pēc pārtraukuma varēšu turpināt mācības 3. kursā un kas šī pārtraukuma laikā notiek ar parādu? Vai tas dzēšas vai arī man ir jāatkārto gads?
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 07. 2012 [09:54]
|
|
"Rihards" rakstīja:
Labdien!
Esmu nonācis tādā situācijā, ka ir jāizvēlas vai nu atkārtot iepriekšējo mācību gadu vai ņemt akadēmisko pārtraukumu, jo kredītpunktu parāds pārsniedz atļauto normu.
Es mācos 2. kursā un vēlējos uzzināt, ja gadījumā es ņemu Akadēmisko pārtraukumu uz 2 semestriem, vai pēc pārtraukuma varēšu turpināt mācības 3. kursā un kas šī pārtraukuma laikā notiek ar parādu? Vai tas dzēšas vai arī man ir jāatkārto gads?
.
Studiju pārtraukums neko negroza Jūsu statusā.
Pēc pārtraukuma Jūs nekādi nevarat nonākt 3.kursā (izņemot gadījumu, ja noformējaties par klausītāju un pārtraukuma laikā dzēšat akadēmiskos parādus līdz pieļaujamajam minimumam - 10 kredītpunktiem).
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 07. 2012 [11:28]
|
|
"Rihards" rakstīja:
Labdien!
Pastāv arī iespēja rakstīt iesniegumu dekānam, lai atļauj reģistrēties 3. kursam ar akadēmisko parādu un šos parādus kārtot 2012./2013 mācību gadā. Tāpēc labāk dodies uz konsultāciju un gan atradīsiet pieņemamāko risinājumu. Visu gadu noteikti neviens neliks atkārtot (resp. iegūtie kredītpunkti nepazūd).
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2928
|
|
Ievietots: 26. 07. 2012 [11:32]
|
"Viesis" rakstīja:
"Rihards" rakstīja:
Labdien!
Pastāv arī iespēja rakstīt iesniegumu dekānam, lai atļauj reģistrēties 3. kursam ar akadēmisko parādu un šos parādus kārtot 2012./2013 mācību gadā. Tāpēc labāk dodies uz konsultāciju un gan atradīsiet pieņemamāko risinājumu. Visu gadu noteikti neviens neliks atkārtot  (resp. iegūtie kredītpunkti nepazūd).
Labdien.
Rudens semestrim ir iespēja reģistrēties tikai tādā gadījumā, ja akadēmiskie parādi ir līdz 10 kredītpunktiem.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|