| Autors |
Ziņojums |
|
susurs
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 07. 2012 [13:15]
|
|
Tātad, skatos savā luis.lv profilā un tur ir tāda iespēja kā pieteikties DV elektroniski (neesmu no 1. kursa), tāpēc īsti nesaprotu - man jāpiesakās kādai no 2 piedāvātajām dienesta viesnīcām? Vai arī es varu palikt iepriekšējā DV, kur dzīvoju 1. kursa laikā?
|
|
|
|
|
Omega
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 07. 2012 [14:41]
|
|
"susurs" rakstīja:
Tātad, skatos savā luis.lv profilā un tur ir tāda iespēja kā pieteikties DV elektroniski (neesmu no 1. kursa), tāpēc īsti nesaprotu - man jāpiesakās kādai no 2 piedāvātajām dienesta viesnīcām? Vai arī es varu palikt iepriekšējā DV, kur dzīvoju 1. kursa laikā?
Kas rakstīts tavā īres līgumā?
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2906
|
|
Ievietots: 25. 07. 2012 [14:48]
|
Labdien.
Ja šobrīd nedzīvojat dienesta viesnīcā un vēlaties pieteikties no jauna, tad Jums piedāvās tās dienesta viesnīcas, kas paredzētas Jūsu fakultātei. Ja iepriekšējā mācību gadā dzīvojāt dienesta viesnīcā, tad līgums līdz 15. jūnijam bija jāpagarina pie dienesta viesnīcas vadītāja.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
susurs
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 07. 2012 [18:48]
|
|
Paldies par informāciju, DV līdz 15. jūnijam līgumu pagarināju, tāpēc arī bija tāda nesaprašana, ko šī jaunā informācija nozīmē
|
|
|
|
|
konsultants
|
|
Ievietots: 01. 08. 2012 [18:05]
|
|
"susurs" rakstīja:
Ja Tev pašlaik ir noslēgts īres līgums ar DV, tad LUISā ir jāparādās informācija "Jums ir noslēgts līgums par gultas vietu dienesta viesnīcā (adrese), istabas nr.: (numurs)". Ja šāda paziņojuma nav, tas nozīmē, ka Tev ir jāsazinās ar DV vadītāju, lai ievieto informāciju par papildvienošanos (īres līguma pagarināšanu) LUISā.
|
|
|
|
|
Anna
Viesis
|
|
Ievietots: 01. 08. 2012 [21:08]
|
"konsultants" rakstīja:
"susurs" rakstīja:
Ja Tev pašlaik ir noslēgts īres līgums ar DV, tad LUISā ir jāparādās informācija "Jums ir noslēgts līgums par gultas vietu dienesta viesnīcā (adrese), istabas nr.: (numurs)". Ja šāda paziņojuma nav, tas nozīmē, ka Tev ir jāsazinās ar DV vadītāju, lai ievieto informāciju par papildvienošanos (īres līguma pagarināšanu) LUISā.
Es, piemēram, esmu pagarinājusi īres līgumu līdz noteiktajam datumam, bet nez kādēļ man tāda info nerādās. Vai tik LUISā drīzāk nav kāds gļuks atkal? Vai arī kāds nemāk ievadīt pareizi informāciju? Kādēļ bija nepieciešams pāriet uz jauno LUIS, ja tur ir tik daudz neprecizitātes?
|
|
|
|
|
konsultants
|
|
Ievietots: 02. 08. 2012 [10:36]
|
"Anna" rakstīja:
"konsultants" rakstīja:
"susurs" rakstīja:
Es, piemēram, esmu pagarinājusi īres līgumu līdz noteiktajam datumam, bet nez kādēļ man tāda info nerādās. Vai tik LUISā drīzāk nav kāds gļuks atkal? Vai arī kāds nemāk ievadīt pareizi informāciju? Kādēļ bija nepieciešams pāriet uz jauno LUIS, ja tur ir tik daudz neprecizitātes?
Sveiki, Anna!
Atsūti lūdzu e-pastu uz lu@lu.lv, norādot savu personas kodu un DV adresi, kurā ir pagarināts īres līgums, un mēs noskaidrosim, kādēļ LUISā tiek uzrādīta nepareiza informācija.
|
|
|
|