| Autors |
Ziņojums |
|
tralala
Viesis
|
|
Ievietots: 24. 07. 2012 [21:58]
|
|
Esmu LU studente, kura gadu macijas cita fakultate, sogad macibas velos uzsakt SZF. Kaa man buutu jaarikojas?
|
|
|
|
|
tralala
Viesis
|
|
Ievietots: 24. 07. 2012 [22:15]
|
|
"tralala" rakstīja:
Esmu LU studente, kura gadu macijas cita fakultate, sogad macibas velos uzsakt SZF. Kaa man buutu jaarikojas?
piebilde- ir nokartota tikai ziemas sesija.
|
|
|
|
|
agucis
Viesis
|
|
Ievietots: 24. 07. 2012 [22:30]
|
"tralala" rakstīja:
"tralala" rakstīja:
piebilde- ir nokartota tikai ziemas sesija.
man arī ir tieši tāda pati situācija. es atkārtoti pieteicos konkursam uz studiju vietām.
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 07. 2012 [09:25]
|
|
"tralala" rakstīja:
Kamēr nav sekmīgi nostudēts vismaz viens studiju gads, nav citas iespējas, kā vien stāties pirmajā kursā.
To esat nokavējusi, atliek vien cerēt, ka izsludinās papilduzņemšanu.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2906
|
|
Ievietots: 01. 08. 2012 [17:50]
|
"DF dekāns" rakstīja:
"tralala" rakstīja:
Kamēr nav sekmīgi nostudēts vismaz viens studiju gads, nav citas iespējas, kā vien stāties pirmajā kursā.
To esat nokavējusi, atliek vien cerēt, ka izsludinās papilduzņemšanu.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
Labdien!
Pretendents līdz kārtējā semestra reģistrācijas nedēļas pirmajai dienai iesniedz fakultātes dekāna (turpinot studijas doktorantūrā vai rezidentūrā – LU zinātņu prorektora) pilnvarotai personai (turpmāk – lietvedis) šādus dokumentus:
1) Pieteikuma un reģistrācijas veidlapu studiju uzsākšanai vēlākos posmos;
2) augstākās izglītības iestādes izsniegtu akadēmisko izziņu latviešu un angļu valodā (pretendenti, kuri iepriekš studējuši LU, – izdruku no LU Informatīvās sistēmas (LUIS) vai studiju kartes kopiju);
3) iepriekš iegūto izglītību apliecinošu dokumentu un to pielikumu kopijas, uzrādot dokumentu oriģinālus;
4) pases kopiju, uzrādot dokumenta oriģinālu.
http://www.lu.lv/par/dokumenti/noteikumiunkartibas/studiju-uzsaksanas-kartiba-velakos-studiju-posmos-latvijas-universitate/
|
|
|
|