Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
ISIC karte.
Autors Ziņojums
Svārstīgā Margrieta.
Viesis
Ievietots: 24. 07. 2012 [13:34]
Sveiki. Kur man ir iespēja aizpildīt pieteikumu ISIC kartei, ja, reģistrējoties studijām, neesmu pildījusi nekādu pieteikuma anketu, bet, fotografējoties, man par šī pieteikuma pildīšanu prasīja.
Viesis
Ievietots: 24. 07. 2012 [13:52]
"Svārstīgā Margrieta." rakstīja:

Sveiki. Kur man ir iespēja aizpildīt pieteikumu ISIC kartei, ja, reģistrējoties studijām, neesmu pildījusi nekādu pieteikuma anketu, bet, fotografējoties, man par šī pieteikuma pildīšanu prasīja.

A kā būtu pameklēt internetā?
Omega
Viesis
Ievietots: 24. 07. 2012 [14:08]
"Svārstīgā Margrieta." rakstīja:

Universitātei tiešas saistības ar ISIC nav. Skati http://www.isic.lv/Kur-izveidot .
123
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [10:18]
Es internetā aizpildīju pieteikumu un pēc 5ām dienām jau saņēmu karti icon_smile.gif
anna
Viesis
Ievietots: 15. 08. 2012 [14:34]
"123" rakstīja:

Es internetā aizpildīju pieteikumu un pēc 5ām dienām jau saņēmu karti icon_smile.gif

kā tu bildi pievienoji?
Gigo
Reģistrēts kopš: 02.08.2012
Ziņojumi: 64
Ievietots: 15. 08. 2012 [16:40]
uz raiņa bulvāra ir kolumbs filiāle, tur, ja aiziet ar studenta apliecību, isic uztaisa 2 min. Jāmaksā 5 Ls.
Palīdzam viens otram.
lolo
Viesis
Ievietots: 22. 08. 2012 [14:11]
"Gigo" rakstīja:

uz raiņa bulvāra ir kolumbs filiāle, tur, ja aiziet ar studenta apliecību, isic uztaisa 2 min. Jāmaksā 5 Ls.

Neprecīzi, uz Raiņa bulvāraī Kolumba vairs nav, ISIC atrodas vecrīgā - Jēkaba kazarmu ēkā, tur arī 3 min laikā izveido karti, uz vietas arī nobildē.