ISIC karte.
| Autors |
Ziņojums |
|
Svārstīgā Margrieta.
Viesis
|
|
Ievietots: 24. 07. 2012 [13:34]
|
|
Sveiki. Kur man ir iespēja aizpildīt pieteikumu ISIC kartei, ja, reģistrējoties studijām, neesmu pildījusi nekādu pieteikuma anketu, bet, fotografējoties, man par šī pieteikuma pildīšanu prasīja.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 24. 07. 2012 [13:52]
|
|
"Svārstīgā Margrieta." rakstīja:
Sveiki. Kur man ir iespēja aizpildīt pieteikumu ISIC kartei, ja, reģistrējoties studijām, neesmu pildījusi nekādu pieteikuma anketu, bet, fotografējoties, man par šī pieteikuma pildīšanu prasīja.
A kā būtu pameklēt internetā?
|
|
|
|
|
Omega
Viesis
|
|
Ievietots: 24. 07. 2012 [14:08]
|
|
"Svārstīgā Margrieta." rakstīja:
Universitātei tiešas saistības ar ISIC nav. Skati http://www.isic.lv/Kur-izveidot .
|
|
|
|
|
123
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 08. 2012 [10:18]
|
Es internetā aizpildīju pieteikumu un pēc 5ām dienām jau saņēmu karti
|
|
|
|
|
anna
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 08. 2012 [14:34]
|
"123" rakstīja:
Es internetā aizpildīju pieteikumu un pēc 5ām dienām jau saņēmu karti
kā tu bildi pievienoji?
|
|
|
|
|
Gigo
Reģistrēts kopš: 02.08.2012
Ziņojumi: 64
|
|
Ievietots: 15. 08. 2012 [16:40]
|
|
uz raiņa bulvāra ir kolumbs filiāle, tur, ja aiziet ar studenta apliecību, isic uztaisa 2 min. Jāmaksā 5 Ls. Palīdzam viens otram.
|
|
|
|
|
lolo
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 08. 2012 [14:11]
|
|
"Gigo" rakstīja:
uz raiņa bulvāra ir kolumbs filiāle, tur, ja aiziet ar studenta apliecību, isic uztaisa 2 min. Jāmaksā 5 Ls.
Neprecīzi, uz Raiņa bulvāraī Kolumba vairs nav, ISIC atrodas vecrīgā - Jēkaba kazarmu ēkā, tur arī 3 min laikā izveido karti, uz vietas arī nobildē.
|
|
|
|