| Autors |
Ziņojums |
|
Kristine
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [18:04]
|
Labdien! Tads jautajums:Ja pec 1.kartes saņemšu provizorisku vietu sava 9.prioritatē un piedališos 2.kartā,lai to iegutu,un iegušu vietu kada no 1-8 prioritatem,tas nozime ka to vietu 9.prioritate zaudešu?Vnk nedaudz esmu pardomajusi un gribetos studet taja kura ir 9.prioritate 
Un vel viens jautajums: Ja es gribu ņemt studentu kreditu, ar kadam bankam sadarbojas LU?
|
|
|
|
|
DDD
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [20:10]
|
Tik sareģiti Tu jautā mīļā.....
|
|
|
|
|
Zzzz
Viesis
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [23:05]
|
"Kristine" rakstīja:
Labdien! Tads jautajums:Ja pec 1.kartes saņemšu provizorisku vietu sava 9.prioritatē un piedališos 2.kartā,lai to iegutu,un iegušu vietu kada no 1-8 prioritatem,tas nozime ka to vietu 9.prioritate zaudešu?Vnk nedaudz esmu pardomajusi un gribetos studet taja kura ir 9.prioritate 
Un vel viens jautajums: Ja es gribu ņemt studentu kreditu, ar kadam bankam sadarbojas LU?
Tad vajadzēja 9.prioritāti likt par pirmo. Tagad vairs neko nevar līdzēt. Protams, var atteikties slēgt studiju līgumu.
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
|
|
Ievietots: 19. 07. 2012 [10:44]
|
Labdien.
Jums noteikti jāpiesakās 2. kārtai. Tikpat labi pastāv iespēja, ka Jūs saglabāsiet savu 9. prioritāti. Jo pēc 2.kārtas var iegūt vai nu to pašu vai kādu no augstākām prioritātēm.
Šogad valsts galvoto studiju kredītu izsniedz SEB banka.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|