Studiju maksa.
| Autors |
Ziņojums |
|
Dita
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [12:51]
|
|
Sveiki, es gribētu pajautāt vai man uzreiz kad parakstīšu līgumu vajadzēs samaksāt, jo vēl nezinu vai ir vērts ņemt kredītu, ja nu tieku budžetā? Līdz kuram datumam būs jāsamaksā? un kad būs jāmaksā par dienesta viesnīcām?
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2928
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [13:14]
|
Labdien.
Studiju maksa par 1.semestri ir jāiemaksā līdz 5. augustam. Rezultātus par dienesta viesnīcām uzzināsiet 24. augustā, pēc tam dosieties uz viesnīcu noslēgt līgumu un maksāsiet.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
Dita
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [13:33]
|
|
"konsultants" rakstīja:
Labdien.
Studiju maksa par 1.semestri ir jāiemaksā līdz 5. augustam. Rezultātus par dienesta viesnīcām uzzināsiet 24. augustā, pēc tam dosieties uz viesnīcu noslēgt līgumu un maksāsiet.
ar cieņu
PALDIES! Un cik tas ir?
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2928
|
|
|
|
|
labojums
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 07. 2012 [15:39]
|
|
Studiju maksa ir jāveic līdz 10.augustam.
|
|
|
|
|
students
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 07. 2012 [16:50]
|
|
"konsultants" rakstīja:
Labdien.
ar cieņu
Iekļūstot maksas grupā, studiju maksa par rudens semestri (puse no noteiktās maksas gadā) pilnā apmērā jāsamaksā līdz 10. augustam. Iemaksātā studiju maksa tiek atmaksāta, ja students saņem studiju kredītu. Rekvizīti studiju maksas pārskaitīšanai
|
|
|
|
|
Kristīne
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 07. 2012 [10:35]
|
|
Es nesaprotu, līdz 5 augustam ir jāsamaksā puse no gada, okei, bet tad līdz 10 augustam vēl puse, sanāk uzreiz par visu semestri?
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 07. 2012 [10:48]
|
|
"Kristīne" rakstīja:
Es nesaprotu, līdz 5 augustam ir jāsamaksā puse no gada, okei, bet tad līdz 10 augustam vēl puse, sanāk uzreiz par visu semestri?
Jā, par visu pirmo semestri.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 07. 2012 [17:01]
|
Tas patiešām nav labi, ka dažādās vietās ir atšķirīga informācija.
Es vairāk ticētu tai, kura ir ar svaigāku datumu un domāta īpaši reflektantiem.Tā ir tā otrā, kur rakstīts - līdz 10.augustam.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|