Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Latvija 35. skolēnu zinātniskā konference
Autors Ziņojums
Dmitrijs
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [09:33]
vai 3. pakāpe tev dod priekšrocību vai ne? jo kad es apstiprināju datus, man pateica, ka šīs diploms neieteikme.
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [09:55]
"Dmitrijs" rakstīja:

vai 3. pakāpe tev dod priekšrocību vai ne? jo kad es apstiprināju datus, man pateica, ka šīs diploms neieteikme.

Varbūt varētu izlasīt uzņemšanas prasības?
Dmitrijs
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [10:01]
"Viesis" rakstīja:

"Dmitrijs" rakstīja:

jau simts reizes izlasīju, un jautāju kāpēc to neierakstīja pieteikumā?
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [10:39]
"Dmitrijs" rakstīja:

"Viesis" rakstīja:

"Dmitrijs" rakstīja:

Par kurām programmām ir runa?
Dmitrijs
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [10:45]
"Viesis" rakstīja:

"Dmitrijs" rakstīja:

"Viesis" rakstīja:

"Dmitrijs" rakstīja:

Par kurām programmām ir runa?

par ITF
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2908
Ievietots: 17. 07. 2012 [10:57]
Labdien.

Katrai studiju programmai ir savas uzņemšanas prasības. Kurai programmai pieteicāties un kāds diploms Jums ir?

ar cieņu
Studentu servisa konsultants
Dmitrijs
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [11:11]
informacijas tehnologijas fakultatei. Man ir Latvijas 35. skolēnu zinātniskajā konfernces 3.pakāpes diploms matemātikas sekcijā
jēziņ
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [11:18]
"Dmitrijs" rakstīja:

informacijas tehnologijas fakultatei. Man ir Latvijas 35. skolēnu zinātniskajā konfernces 3.pakāpes diploms matemātikas sekcijā

Nu nav tādas Informācijas tehnoloģiju fakultātes. Kura no šīm fakultātēm un programmām ir tā, kurai pieteicies? http://www.lu.lv/gribustudet/pamatstudijas/programmas/2012-2013-rudens/
Dmitrijs
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [11:22]
Datorzinātnes. Piedodiet
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2908
Ievietots: 17. 07. 2012 [12:13]
Labdien.

Priekšrocības: Latvijas valsts vai atklāto, vai arī starptautisko matemātikas vai informātikas olimpiāžu 1.–3. vietas ieguvējiem vai Latvijas valsts skolēnu zinātnisko konferenču informātikas sekcijas vai matemātikas sekcijas 1. - 3. pakāpes laureātiem 2011. un 2012. gadā; 2012. gadā LU DF un SZF kopīgi rīkotā radošā konkursa „Izveido savu mājaslapu” 1. – 3. vietas ieguvējiem.

Līdz ar to, ja Jūs stājāties uz LU Datorzinātnēm, tad 2011. gada zinātniskās konferences 3. pakāpes diploms matemātikas sekcijā dod priekšrocību.

ar cieņu
Studentu servisa konsultants