| Autors |
Ziņojums |
|
abc
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 07. 2012 [19:40]
|
Labdien.
Es esmu pieteicies piecām programmām un dažām rāda provizoriskos rezultātus, dažiem nē. Tas, ka provizoriskos rezultātus nerāda nozīmē to, ka šajās programmās es neesmu izturējis konkrusu?
Ja jā, tad vai man vajadzētu pirmo prioritāti izlikt to programmu, kurā man rāda provizorisko rezultātu nomainot pašreizējo pirmo prioritāti kurā provizoriskais rezultāts nav parādīts?
|
|
|
|
|
studijas
Reģistrēts kopš: 14.07.2012
Ziņojumi: 2
|
|
Ievietots: 16. 07. 2012 [21:01]
|
|
Pēc 1. kārtas konkursa beigām 17. jūlijā visām prioritātēm parādīsies rezultāti un iegūtās vietas ?
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 07. 2012 [21:56]
|
|
"abc" rakstīja:
Labdien.
Es esmu pieteicies piecām programmām un dažām rāda provizoriskos rezultātus, dažiem nē. Tas, ka provizoriskos rezultātus nerāda nozīmē to, ka šajās programmās es neesmu izturējis konkrusu?
Ja jā, tad vai man vajadzētu pirmo prioritāti izlikt to programmu, kurā man rāda provizorisko rezultātu nomainot pašreizējo pirmo prioritāti kurā provizoriskais rezultāts nav parādīts?
Konkursā piedalās atzīmes, nevis prioritātes.
Nevajag "ķīmiķot", bet sarindot programmas tā, ka pirmā ir visvairāk gribētā, otrā - otrā, u.t.t.
Rezultātā no visām pieteikumā ierakstītām programmām, kurās atzīmju dēļ tu varētu iekļūt, tiks piedāvāta tikai viena - tās, kas prioritāšu sarakstā ir visaugstāk.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 07. 2012 [22:02]
|
|
"studijas" rakstīja:
Pēc 1. kārtas konkursa beigām 17. jūlijā visām prioritātēm parādīsies rezultāti un iegūtās vietas ?
Nē, tikai tā viena programma, kurā būsit iekļuvis. Vai arī neviena.
|
|
|
|