Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Klūda pieteikumā
Autors Ziņojums
Gunārs
Viesis
Ievietots: 13. 07. 2012 [22:18]
Labdien!

Pieteikumā kuru man izsniedza reģistratūrā, ir radusies kļūda sadaļā "pilsonība." Pieteikumā ir atzīmēts "Latvijas nepilsonis," kaut gan būtu jābūt "Latvijas pilsonis." Vai man ir jāierodas un uz vietas jāizmaina pieteikums vai var arī pieteikumu izmainīt izmantojot telefona starpniecību?
Viesis
Ievietots: 13. 07. 2012 [23:02]
"Gunārs" rakstīja:

Labdien!

Pieteikumā kuru man izsniedza reģistratūrā, ir radusies kļūda sadaļā "pilsonība." Pieteikumā ir atzīmēts "Latvijas nepilsonis," kaut gan būtu jābūt "Latvijas pilsonis." Vai man ir jāierodas un uz vietas jāizmaina pieteikums vai var arī pieteikumu izmainīt izmantojot telefona starpniecību?

Šis parametrs nekādi neietekmēs uzņemšanas rezultātu.Telefoniski gan neko izmainīt nedrīkst.
Tātad esat parakstījis dokumentu, to neizlasot? Tā kādreiz var iekulties ļoti lielās nepatikšanās.
Viesis
Ievietots: 13. 07. 2012 [23:03]
"Gunārs" rakstīja:

Labdien!

Šis parametrs nekādi neietekmēs uzņemšanas rezultātu.Telefoniski gan neko izmainīt nedrīkst.
Tātad esat parakstījis dokumentu, to neizlasot? Tā kādreiz var iekulties ļoti lielās nepatikšanās.
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2907
Ievietots: 16. 07. 2012 [10:48]
"Gunārs" rakstīja:

Labdien!

Labdien!

Šī kļūda pieteikumā neietekmēs uzņemšanas rezultātus. Vienādas tiesības studēt LU ir gan Latvijas pilsoņiem, gan Latvijas nepilsoņiem. Lai novērstu kļūdu, jāgriežas pie reģistratora klātienē.

Ar cieņu,
Studentu servisa konsultants