Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Studiju programmu slēgšana..
Autors Ziņojums
.....
Viesis
Ievietots: 12. 07. 2012 [15:45]
Sveiki, vēlētos dzirdēt komentārus par šo rakstu:
http://www.delfi.lv/news/national/politics/zurnals-publisko-55-slegsanai-ieteiktas-augstskolu-studiju-programmas.d?id=42503792
Pirms pieteikšanās studijām vēlētos uzzināt, vai pastāv iespēja, ka LU slēgs kādu no šīm studiju programmām?
Redaktors
Reģistrēts kopš: 30.08.2005
Ziņojumi: 95
Ievietots: 12. 07. 2012 [16:43]
Latvijas Universitātes Sabiedrisko attiecību departaments informē, ka no 134 Latvijas Universitātes studiju programmām, kas tika izvērtētas, piecas, tas ir, profesionālā studiju programma "Vidusskolas matemātikas skolotājs", profesionālā studiju programma "Speciālās izglītības skolotājs”, bakalaura studiju programma "Pedagoģija", profesionālā bakalaura studiju programma "Finanšu sektora vadība" un maģistra studiju programma "Vides pārvaldība" nav atzītas par ilgtspējīgām un uzņemšana šajās programmās vairs nenotiek. Taču minēto piecu studiju programmu studentiem ir nodrošināta iespēja iegūt pilnvērtīgu izglītību akreditētās Latvijas Universitātes programmās, saņemot atbilstošo grādu vai kvalifikāciju. Pieminētā Latvijas Universitātes maģistra studiju programma „Orientālistika” nav rekomendēta slēgšanai, kā tas maldīgi ir minēts publikācijā.

Augstākās izglītības padomes komentārs par augstākās izglītības studiju programmu vērtējumiem lasāms http://www.lu.lv/zinas/t/12600/

Viesis
Ievietots: 16. 07. 2012 [23:37]
Labdien! Mani interesē programma vidusskolas matemātikas skolotājs. Pēc jaunākajām ziņām spriežot, tā ir saīsināta un iekļauta dabaszinību skolotāja programmā. Vēlos uzznāt, vai šī programma tiešām tiks īstenota, nevis pēkšņi atcelta, jo jau noris pieteikšanās studijām, un šobrīd dabaszinātņu skolotājs man stāv kā pirmā prioritāte, taču bail, ka pēdējā brīdī kaut kas mainīsies vai tiks atcelts, un es būšu iestrēgusi programmā, kas mani absolūti neinteresē (vēlos kļūt tieši matemātikas skolotāja, pārējie priekšmeti mani nesaista un nepadodas).
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [10:37]
"Viesis" rakstīja:

Labdien! Mani interesē programma vidusskolas matemātikas skolotājs. Pēc jaunākajām ziņām spriežot, tā ir saīsināta un iekļauta dabaszinību skolotāja programmā. Vēlos uzznāt, vai šī programma tiešām tiks īstenota, nevis pēkšņi atcelta, jo jau noris pieteikšanās studijām, un šobrīd dabaszinātņu skolotājs man stāv kā pirmā prioritāte, taču bail, ka pēdējā brīdī kaut kas mainīsies vai tiks atcelts, un es būšu iestrēgusi programmā, kas mani absolūti neinteresē (vēlos kļūt tieši matemātikas skolotāja, pārējie priekšmeti mani nesaista un nepadodas).

Šī programma patiešām tiks īstenota kā apakšprogramma profesionālā bakalaura programmā "Dabas zinātnes un informācijas tehnoloģija".

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns