Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Dokumentu kopijas
Autors Ziņojums
Studēšu
Viesis
Ievietots: 12. 07. 2012 [10:01]
Labrīt,

vēlos uzzināt par dokumentu kopijām:atestāta, VISC sertifikāta un sekmju izraksta. Vai man ir pašam jāsagatavo šo dokumentu kopijas, vai arī tos nokopēs, kad es uzrādīšu orģinālus kādā no pieteikumu punktiem.

Atvainojos, ja šāds jautājums jau ir bijis, neesmu sekojis līdzi šim forumam.

Paldies!
jau pieteicos
Viesis
Ievietots: 12. 07. 2012 [11:02]
"Studēšu" rakstīja:

Labrīt,

vēlos uzzināt par dokumentu kopijām:atestāta, VISC sertifikāta un sekmju izraksta. Vai man ir pašam jāsagatavo šo dokumentu kopijas, vai arī tos nokopēs, kad es uzrādīšu orģinālus kādā no pieteikumu punktiem.

Atvainojos, ja šāds jautājums jau ir bijis, neesmu sekojis līdzi šim forumam.

Paldies!

Piesakoties un apstiprinot pieteikumu 1. kārtai, jāņem līdzi oriģināli. Kopijas no taviem oriģināliem noņems, slēdzot studiju līgumu.
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [21:28]
Piesakoties un apstiprinot nevajag. Reģistrējoties jāņem līdzi arī kopijas (vismaz tā ir rakstīts). Vai tomēr nav jāņem?
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 17. 07. 2012 [23:03]
"Viesis" rakstīja:

Piesakoties un apstiprinot nevajag. Reģistrējoties jāņem līdzi arī kopijas (vismaz tā ir rakstīts). Vai tomēr nav jāņem?

Ļoti vēlams ņemt, tas taupa laiku. Ja dienā jānoslēdz līgumi ar 100 studentiem, katra minūte ir dārga.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
Viesis
Ievietots: 18. 07. 2012 [12:55]
Sveiki!
Vai tāds dokuments kā izziņa par deklarēto dzīvesvietu arī nepieciešama gadījumā, ja neesmu no Rīgas?
Paldies!
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2906
Ievietots: 18. 07. 2012 [13:15]
"Viesis" rakstīja:

Sveiki!
Vai tāds dokuments kā izziņa par deklarēto dzīvesvietu arī nepieciešama gadījumā, ja neesmu no Rīgas?
Paldies!

Labdien.

Nē, nav nepieciešams.

ar cieņu
Studentu servisa konsultants