Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
cik progrāmmu var uzrakstīt pieteikumā
Autors Ziņojums
Julia
Viesis
Ievietots: 22. 06. 2012 [18:46]
Labdien!
Esmu pabeigusi LU bakalauriātu, domāju par iestāšanos tālāk, dažādās fakultātes un līmenā. Pamatstudijas bija 4 variānti, kuri bija jāatzīmē. Bet kā maģistrantūrā? Gribētos 7 progrāmmas, varbūt, var divreiz samaksāt un iesniegt visus gribētus progrāmmus?

paldies,
ar cieņu
ahah
Viesis
Ievietots: 22. 06. 2012 [18:53]
"Julia" rakstīja:

Labdien!
Esmu pabeigusi LU bakalauriātu, domāju par iestāšanos tālāk, dažādās fakultātes un līmenā. Pamatstudijas bija 4 variānti, kuri bija jāatzīmē. Bet kā maģistrantūrā? Gribētos 7 progrāmmas, varbūt, var divreiz samaksāt un iesniegt visus gribētus progrāmmus?

paldies,
ar cieņu

ņem cik gribi, tik maksā par katru atsevišķi, ar 7 programmām varētu būt kādi 100 lati kopā par pieteikumiem! icon_biggrin.gif
NoWay
Viesis
Ievietots: 25. 06. 2012 [07:16]
Kas par murgiem !
Vienotais pieteikums līdz 10 programmām maksā Ls 10.
ahah
Viesis
Ievietots: 25. 06. 2012 [09:59]
"NoWay" rakstīja:

Kas par murgiem !
Vienotais pieteikums līdz 10 programmām maksā Ls 10.

varbūt pamācies lasīt pirms raksti par murgiem? jautājums ir par maģistra studijām. (es pabeidzu maģistrus, nevis tu icon_lol.gif)

No Elektroniskās pieteikšanās augstākā līmeņa studijām:

Piesakoties elektroniski, vari izvēlēties vienu vai vairākas augstākā līmeņa studiju programmas.
Reģistrācijas maksa - Ls 15 ir noteikta par katru pieteikumu (maksājuma veikšanai iespējams izvēlēties kādu no augstāk minēto banku internetbankām).

tā kā 15 reiz 7, kbj. icon_biggrin.gif
konsultants
Viesis
Ievietots: 25. 06. 2012 [23:26]
"Julia" rakstīja:

Labdien!

paldies,
ar cieņu

Maģistrantūrā par katru pieteikumu ir jāmaksā 15.00 LVL. Pieteikums ir jāiesniedz par katru programmu atsevišķi fakultātes/šu noteiktajās vietās un laikos. Papildinformācija: http://www.lu.lv/gribustudet/augstaka-limena-studijas/uznemsanas-kartiba/2012-2013rudens/.

Studentu serviss