Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
no RTU --> LU
Autors Ziņojums
OKEAH
Viesis
Ievietots: 19. 06. 2012 [11:40]
Labdien

Man ir augstāka izglītība inženierzinātnē. Rīgas tehniskā universitātē esmu apguvis profesionālo izglītību “Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas” - 5 gadi, būvniecības fakultāte ). Plānoju pieteikties LU Ekonomikas un vadības fakultātē "Grāmatvedība, analīze un audits". Mani paņems uzreiz maģistratūrā? Vai mani gaida kādi pārsteigumi? Nāksies kārtot kādus eksāmenus? Your help is appreciated in advance =)

Ar cieņu.

ideja.
Viesis
Ievietots: 19. 06. 2012 [13:19]
http://www.lu.lv/gribustudet/augstaka-limena-studijas/programmas/2012-2013-rudens/gramatvediba-un-audits-2-semestri-pilna-laika-klatiene-3-semestri-nepilna-laika-klatiene/

Uzņemšanas prasības:

Vispārīgie nosacījumi

Konkursa vērtējuma aprēķināšanas formula: vidējā svērtā atzīme pamatstudijās (60 x 10 = 600) + noslēguma pārbaudījumu kopējā (vai vidējā) atzīme pamatstudijās (40 x 10 =400);

Iepriekšējā izglītība: otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā.

Papildu informācija:

Grāmatvedības institūtā, Rīgā, Aspazijas bulv. 5, 429.telpā, tālr. 67034771.
Programmas direktore, asoc. prof. Inga Būmane - 434.telpa, tālr. 67034633
Lietvede Dagmāra Briede - e-pasts: kebbe@lanet.lv
Informatīvais e-pasts: evfinfo@lu.lv; www.evf.lu.lv

Grāmatvedība un audits (4 semestri) – profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programma
OKEAH
Viesis
Ievietots: 19. 06. 2012 [14:00]
"ideja." rakstīja:

http://www.lu.lv/gribustudet/augstaka-limena-studijas/programmas/2012-2013-rudens/gramatvediba-un-audits-2-semestri-pilna-laika-klatiene-3-semestri-nepilna-laika-klatiene/

Uzņemšanas prasības:

Vispārīgie nosacījumi

Konkursa vērtējuma aprēķināšanas formula: vidējā svērtā atzīme pamatstudijās (60 x 10 = 600) + noslēguma pārbaudījumu kopējā (vai vidējā) atzīme pamatstudijās (40 x 10 =400);

Iepriekšējā izglītība: otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā.

Papildu informācija:

Grāmatvedības institūtā, Rīgā, Aspazijas bulv. 5, 429.telpā, tālr. 67034771.
Programmas direktore, asoc. prof. Inga Būmane - 434.telpa, tālr. 67034633
Lietvede Dagmāra Briede - e-pasts: kebbe@lanet.lv
Informatīvais e-pasts: evfinfo@lu.lv; www.evf.lu.lv

Grāmatvedība un audits (4 semestri) – profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programma

Paldies.