| Autors |
Ziņojums |
|
kiseos
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 06. 2012 [22:28]
|
Sveiki!
Vai kāds no iepriekšējiem gadiem varētu minēt vismaz aptuveni kādi bija latiņa tam, lai tiktu budžetā maģistros gan uz pirmo, gan uz otro kursu? Saprotu, ka katru gadu viss mainās, bet tomēr ieskatam. Paldies!
|
|
|
|
|
vvv
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 06. 2012 [23:56]
|
|
Jā, mani arī tas ļoti interesētu.
|
|
|
|
|
Emma
Viesis
|
|
|
|
|
Kismeligos
Viesis
|
|
Ievietots: 03. 07. 2012 [20:23]
|
Vai kāds var pateikt, kad ir gaidāmi rotācijas rezultāti? Vai tas rotācijas projekts 4.jūlijā varētu būt kā provizoriskais rezultāts?
|
|
|
|
|
bibinja
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 07. 2012 [13:11]
|
Labdien visiem!
Vai kāds no savas pieredzes varētu, lūdzu, pateikt, vai sastādītais rotācijas rezultāts ir 99,99% ticams?
Lai visiem jauka vasara!
Paldies!
|
|
|
|
|
Juriste
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 07. 2012 [22:40]
|
|
"bibinja" rakstīja:
Labdien visiem!
Vai kāds no savas pieredzes varētu, lūdzu, pateikt, vai sastādītais rotācijas rezultāts ir 99,99% ticams?
Lai visiem jauka vasara!
Paldies!
It kā ir visai ticams, bet tieši man gadījās, ka biju uz robežas un līdz ar to atklājoties kļūdai tiku pab\idīta par vienu vietu. Līdz ar to sanāca, ka biju jau sapriecājusies un nācās vilties.
|
|
|
|
|
jytj
Viesis
|
|
Ievietots: 05. 07. 2012 [14:15]
|
"Juriste" rakstīja:
"bibinja" rakstīja:
Labdien visiem!
Lai visiem jauka vasara!
Paldies!
It kā ir visai ticams, bet tieši man gadījās, ka biju uz robežas un līdz ar to atklājoties kļūdai tiku pab\idīta par vienu vietu. Līdz ar to sanāca, ka biju jau sapriecājusies un nācās vilties.
Jā, gadās arī tā.
|
|
|
|
|
Janis
Viesis
|
|
Ievietots: 09. 07. 2012 [10:59]
|
|
kur ir pieejami provizoriskie rezultāti?
|
|
|
|
|
uiyu
Viesis
|
|
Ievietots: 09. 07. 2012 [12:55]
|
Luis sistēmā var redzēt! Būs sadaļa ''rotācija''