Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Turpināšana bakalauros
Autors Ziņojums
2.kursa students
Viesis
Ievietots: 07. 06. 2012 [15:06]
Labdien,

Es saņēmu negatīvu atzīmi kvalifikācijas darba aizstāvēšana.
Un man ir jautājums:
*Kādi dokumenti ir vajadzīgs parakstīt, lai turpinātu mācības bakalauros un tikt galā ar šo paradu jau nākamgad?

2.kursa students
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 07. 06. 2012 [17:45]
"2.kursa students" rakstīja:

Labdien,

Un man ir jautājums:
*Kādi dokumenti ir vajadzīgs parakstīt, lai turpinātu mācības bakalauros un tikt galā ar šo paradu jau nākamgad?

2.kursa students

Tā gadās, un tas nav pasaules gals.

Jums jāierodas rudens semestra reģistrācijas nedēļas PIRMAJĀ dienā un jānoslēdz līgums par maksas studijām.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
2.kursa papildjautājums
Viesis
Ievietots: 07. 06. 2012 [18:39]
"DF dekāns" rakstīja:

Labdien,

Un man ir jautājums:

2.kursa students

Jums jāierodas rudens semestra reģistrācijas nedēļas PIRMAJĀ dienā un jānoslēdz līgums par maksas studijām.

Prof. Juris Borzovs

Paldies par atbildi.

Bet man ir vēl divi papildjautājumi:
Pirms kvalifikācijas darba rakstīšanas es pārgāju no bakalaura programmas uz profesionālo.
Jautājums:
*Uzrakstīt iesniegumus par atpakaļ ieskaitīšanu bakalauros (Iesniegums par studiju turpināšanu, kā rakstīts termiņos no 13.06-19.06) varēšu arī reģistrācijas nedēļā, vai jānāk jūnija termiņos.
*bet kā ar novirziena izvēli - iesniegums par jaunā studiju virziena(kā rakstīts termiņos no 13.06 - 19.06), vai jānāk jūnija termiņos.

Liels paldies par atbildi.
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 08. 06. 2012 [08:45]
"2.kursa papildjautājums" rakstīja:

"DF dekāns" rakstīja:

Labdien,

Un man ir jautājums:

2.kursa students

Prof. Juris Borzovs

Paldies par atbildi.

Bet man ir vēl divi papildjautājumi:
Pirms kvalifikācijas darba rakstīšanas es pārgāju no bakalaura programmas uz profesionālo.
Jautājums:
*Uzrakstīt iesniegumus par atpakaļ ieskaitīšanu bakalauros (Iesniegums par studiju turpināšanu, kā rakstīts termiņos no 13.06-19.06) varēšu arī reģistrācijas nedēļā, vai jānāk jūnija termiņos.
*bet kā ar novirziena izvēli - iesniegums par jaunā studiju virziena(kā rakstīts termiņos no 13.06 - 19.06), vai jānāk jūnija termiņos.

Liels paldies par atbildi.

Reģistrācijas nedēļas PIRMAJĀ dienā.

Prof. Juris Borzovs