+ 2 k. p. semestrī
| Autors |
Ziņojums |
|
Anna
Viesis
|
|
Ievietots: 06. 06. 2012 [13:11]
|
|
Šaja semestrī gribu iegūt par 2 k. p. vairāk nekā paredzēts plānā un tad par rudens semestri - par 2 k. p. mazāk. Iemesls: oktobrī uz 3 mēnešiem braucu studēt uz ārzemēm, bet eksāmenus tur nekārtošu; janvārī, sesijas laikā, kārtošu LU tos priekšmtus, kurus izvēlēšos rudenī. Tāpēc vēlos mazliet atvieglot sev dzīvi, vienu kursu par 2 k. p. nokārtojot tagad. Sakarā ar šo ir jautājums: vai man būs kaut kādas problēmas ar rotāciju jūlijā?
|
|
|
|
|
g
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 06. 2012 [22:08]
|
|
"Anna" rakstīja:
Šaja semestrī gribu iegūt par 2 k. p. vairāk nekā paredzēts plānā un tad par rudens semestri - par 2 k. p. mazāk. Iemesls: oktobrī uz 3 mēnešiem braucu studēt uz ārzemēm, bet eksāmenus tur nekārtošu; janvārī, sesijas laikā, kārtošu LU tos priekšmtus, kurus izvēlēšos rudenī. Tāpēc vēlos mazliet atvieglot sev dzīvi, vienu kursu par 2 k. p. nokārtojot tagad. Sakarā ar šo ir jautājums: vai man būs kaut kādas problēmas ar rotāciju jūlijā?
Ņem kaut vai 30 punktus. Nemainīgai jābūt ir KRP kopējai (gala) summai - skat. rotācijas kārtību.
Ja tev iepriekšējā semestrī jau bija 20 KRP, un nākamajā ņem 22, noskaidro savā fakultātē, vai tā var - mazums, kas atšķiras; bet tik un tā būs jāreģistrējas pie lietvedes.
Tev šos kursus neieskaitī, ja nekārtosi eksāmenus - vai ir vērts 2x mācīties?
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2906
|
|
Ievietots: 11. 06. 2012 [16:10]
|
Labdien.
Gadu skaita kā attiecīgo mācību gadu, piemēram, 2011.gada rudens un 2012.gada pavasaris. Līdz ar to Jums jābūt 40 kp apjomam attiecīgajā studiju gadā.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
been there, done that
Viesis
|
|
Ievietots: 11. 06. 2012 [17:00]
|
|
var būt arī 42 kp par rudens un pavasara semestri kopā rotācijā, ja tu paņemsi tagad 2 kp klāt. pati esmu ņēmusi papildus kp pavasara semestrī un nekādas problēmas nebija. Jā, protams, rudens semestrī vari ņemt 18 kp 20kp vietā. vai arī atkal 20kp rudenī un tad pavasarī 18.
|
|
|
|
|
Anna
Viesis
|
|
Ievietots: 11. 06. 2012 [18:24]
|
|
"been there, done that" rakstīja:
var būt arī 42 kp par rudens un pavasara semestri kopā rotācijā, ja tu paņemsi tagad 2 kp klāt. pati esmu ņēmusi papildus kp pavasara semestrī un nekādas problēmas nebija. Jā, protams, rudens semestrī vari ņemt 18 kp 20kp vietā. vai arī atkal 20kp rudenī un tad pavasarī 18.
Paldies, ceru, ka man arī viss būs ok Pamociju lietvedi, viņa teica: "Ja kas, uzrakstīsiet apelāciju".
|
|
|
|