| Autors |
Ziņojums |
|
Vivere est cogitare
Viesis
|
|
Ievietots: 06. 06. 2012 [12:41]
|
Labdien!
Gribētos uzzināt atbildes uz dažiem jautājumiem saistībā ar DV (dienesta viesnīcām):
1) Vai var apstrīdēt lēmumu par līguma nepagarināšanu. Ja var, tad kur un kādā veidā?
2) Ja tomēr nevar, tad kāda ir kārtība (arī veicamo darbību kopums) kādā uzņem studentus citās DV ar kuriem tiek lauzts līgums (esmu 2.kursa students).
3) Ja kādam ir bijusi līdzīga pieredze (saistībā ar līguma nepagarināšanu un "izlidošanu" no DV), būtu vairāk kā pateicīgs dzirdēt, kā jums ir "gājis".
4) Vai saistībā ar šo jautājumu (vai DV kopumā), man jādodas uz Saimniecības pārvaldi (Baznīcas ielā 5), lai noskaidrotu man ieinteresējošos jautājumus.
Principā, šī iespējamā "lidojuma" iemesls ir iekšējās kārtības noteikumu neievērošana un divas sūdzības, kuras šogad man adresētas.
P.S. Jau iepriekš pateicos par sniegtajām atbildēm.
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
|
|
Ievietots: 01. 08. 2012 [17:33]
|
|
"Vivere est cogitare" rakstīja:
Labdien!
Gribētos uzzināt atbildes uz dažiem jautājumiem saistībā ar DV (dienesta viesnīcām):
1) Vai var apstrīdēt lēmumu par līguma nepagarināšanu. Ja var, tad kur un kādā veidā?
2) Ja tomēr nevar, tad kāda ir kārtība (arī veicamo darbību kopums) kādā uzņem studentus citās DV ar kuriem tiek lauzts līgums (esmu 2.kursa students).
3) Ja kādam ir bijusi līdzīga pieredze (saistībā ar līguma nepagarināšanu un "izlidošanu" no DV), būtu vairāk kā pateicīgs dzirdēt, kā jums ir "gājis".
4) Vai saistībā ar šo jautājumu (vai DV kopumā), man jādodas uz Saimniecības pārvaldi (Baznīcas ielā 5), lai noskaidrotu man ieinteresējošos jautājumus.
Principā, šī iespējamā "lidojuma" iemesls ir iekšējās kārtības noteikumu neievērošana un divas sūdzības, kuras šogad man adresētas.
P.S. Jau iepriekš pateicos par sniegtajām atbildēm.
Sveiki!
Slēdzot īres līgumu, Tu esi apliecinājis, ka esi iepazinies ar DV iekšējās kārtības noteikumiem un apņemies tos pildīt pilnā apmērā (9.4 punkts). Ja neesi ievērojis iekšējās kārtības noteikums, DV vadītājam ir tiesības sniegt priekšlikumu par līguma laušanu.
Īres līgumā arī norādīts:
9.1. Jautājumi, kas nav paredzēti šajā LĪGUMĀ un DV iekšējās kārtības noteikumos, tiek risināti saskaņā ar LR spēkā esošiem likumiem un citiem normatīviem aktiem.
9.2. Strīdus, kas radušies starp līdzējiem, risina pusēm vienojoties; ja vienošanās nav panākta, strīdu izskata tiesa vai cita pilnvarota institūcija.
Iesaku vispirms atrisināt radušos konfliktu pārrunu ceļā ar LU Saimniecības pārvaldi.
|
|
|
|