| Autors |
Ziņojums |
|
Jānis
Viesis
|
|
Ievietots: 02. 06. 2012 [12:54]
|
Sveicināti!
Treknajos gados, darba devēju atalgojuma vilināts, kā arī laika trūkuma dēļ neapdomīgi pametu studijas LU FMF (tiku eksmatrikulēts), taču tagad apzinos, ka bez augstākās izglītības nespēju konkurēt darba tirgū, tādēļ vēlos atsākt studijas.
Tajā laikā biju ieguvis budžeta finansējumu; sakiet, vai, atsākot studijas un sekmīgi nokārtojot sesiju(-as), man ir cerība vēl kādreiz iegūt valsts finansējumu? Apzinos, ka pēc studiju atsākšanas nākamā semestra maksa man noteikti būs jāsedz pašam.
Sakiet, vai, atsākot studijas, man būs jākārto arī iestājpārbaudījumi? Kādus dokumentus nepieciešams iesniegt un kā tajos norādīt, ka es nevis uzsāku, bet atsāku studijas?
Jau iepriekš pateicos par atbildēm.
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
|
|
Ievietots: 04. 06. 2012 [10:55]
|
Labdien.
Budžeta finansējumu var iegūt pēc rotācijas. Šobrīd Jums būtu jāsazinās ar savas studiju programmas direktoru/-i, lai viņš/-a izvērtētu to, no kura semestra varat atsākt studijas. Ja Jums ir nepieciešama izziņa par apgūtajiem kursiem, varat to izņemt LU Arhīvā, Raiņa bulv. 19, 25. telpā.
Iestājpārbaudījumu nav, uz izziņas pamata tiek izvērtēts, kurā brīdī atsākat studijas.
ar cieņu
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
Jānis
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 06. 2012 [09:53]
|
Paldies, tā arī rīkošos!
Vienīgi vēlējos vēl pajautāt, kādos termiņos jāiekļaujas. Ja pareizi saprotu, tad līdz 17. jūlijam?
|
|
|
|
|
ideja.
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 06. 2012 [16:31]
|
Tiem,kuri atjaunojās studijām visas lietas jākārto reģistrācijas nedēļā,šogad tas ir no 27.08.2012. līdz 02.09.2012.
Izziņas arhīvā,protams,pasūtiet agrāk,lai uz konkrētajiem datumiem jau viss būtu izsniedzams.
|
|
|
|