Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Izlaidums antropologiem
Autors Ziņojums
konni
Viesis
Ievietots: 11. 05. 2012 [10:07]
Vai ir kaut kur pieejama informācija par to, kad ir paredzēts BSP Kultūras un sociālā antropoloģija 3.kursa izlaidums? Nekas nav ziņots, tāda sajūta, ka absolūti neuzskata par vajadzīgu nodot šo informāciju. 3.kursa farmaceitiem šī informācija bija jau pirms pārsi mēnešiem! Jo liela daļa studentu smagi tiek "gāzti" iekšā un no atlikušajiem 19 (sākotnēji 35) jau šobrīd nepabeigs vismaz 6. Varbūt vēl ir laiks izgāzt arī pārējos, lai nav jāklapato ar izlaidumu.
loģika
Viesis
Ievietots: 11. 05. 2012 [10:55]
informācija droši vien ir pieejama pie Jūsu lietvedes. varbūt tomēr derētu aiziet/piezvanīt/uzrakstīt viņai un uzzināt? ja nevienu neinteresē (lasi - neviens neprasa), viņai taču arī tā kā nebūtu visiem jāskraida pakaļ ar informāciju.
konni
Viesis
Ievietots: 11. 05. 2012 [11:47]
Man šķiet sakarīgāk būtu vienkārši izsūtīt visiem vienu e-pastu vai ielikt programmas akadēmiskajā kalendārā, nevis katram iet un prasīt, bet te tāda sajūta, ka vispār izlaidums plānots netiek. Man šķiet, ka tas ir tāds notikums, par kuru vajadzētu zināt ātrāk nekā nedēļu iepriekš.
loģika
Viesis
Ievietots: 11. 05. 2012 [13:25]
sakarīgāk būtu, piekrītu, bet ja tu apskatītos, tad ne tikai antropologiem nav informācijas LU lapā, visiem nav (citām fakultātēm, cik esmu skatījusies, arī nav). tā kā lietvedei prasīt būtu lietderīgāk nekā forumā. vispār, ja jums būs ar mums izlaidums (HZF), tad 28.jūnijā.
Evelīna
Viesis
Ievietots: 26. 06. 2012 [22:00]
Es ceru, ka tās ir tikai neģēlīgas baumas, ka antropologiem izlaidums nenotiks LU Aulā. Esmu pārskaitusies. Vienreiz jau varēja mums arī kaut ko labu izdarīt.
ghhh
Viesis
Ievietots: 27. 06. 2012 [09:01]
"Evelīna" rakstīja:

Es ceru, ka tās ir tikai neģēlīgas baumas, ka antropologiem izlaidums nenotiks LU Aulā. Esmu pārskaitusies. Vienreiz jau varēja mums arī kaut ko labu izdarīt.

Domāju, ka lielākā daļa ir pārskaitusies! Arī angļu filoloģi! Kādā sakarā mūs izlaiduma dienā grib izmest ārpus universitātes! kopš kura laika universitāte nav domāta studentiem, bet gan kaut kādām citām padarīšanām! icon_confused.gificon_confused.gificon_frown.gificon_mad.gificon_eek.gificon_evil.gif
lāms
Viesis
Ievietots: 27. 06. 2012 [10:19]
nav nekāds brīnums, ka cilvēki, kas pretendē būt antropologi, nespēj šo programmu pabeigt, ja saviem spēkiem nevar atrast tādu vienkāršu informāciju, kad un kur notiks izlaidumi. LU mājas lapā ir sadaļa "absolventiem", kurā ir ziņas par visiem izlaidumiem, tāpāt Humanitāro zinātņu fakultātes mājaslapā un Antropoloģijas studiju katedras lapā šīs ziņas ir pieejamas. bet tas, ka universitāte izmet savus studentus no aulas, lai paluncinātos politikāņu priekšā, ir tiešām nožēlojami. ar sveicienu Latvistikas un baltistikas nodaļas vadītājs prof. O.Lāms
"konni" rakstīja:

Vai ir kaut kur pieejama informācija par to, kad ir paredzēts BSP Kultūras un sociālā antropoloģija 3.kursa izlaidums? Nekas nav ziņots, tāda sajūta, ka absolūti neuzskata par vajadzīgu nodot šo informāciju. 3.kursa farmaceitiem šī informācija bija jau pirms pārsi mēnešiem! Jo liela daļa studentu smagi tiek "gāzti" iekšā un no atlikušajiem 19 (sākotnēji 35) jau šobrīd nepabeigs vismaz 6. Varbūt vēl ir laiks izgāzt arī pārējos, lai nav jāklapato ar izlaidumu.
ideja.
Viesis
Ievietots: 27. 06. 2012 [11:24]
KAD - 30.jūnijs.
CIKOS - plkst. 13.00
KUR - LU lielā aula.

Visa informācija ir atrodama,ja cilvēks to tiešām grib atrast.
Anna
Viesis
Ievietots: 29. 06. 2012 [21:16]
Ar antropologiem pavisam skumīgi - neprasme orientēties laikā un telpā, nav pazīstams pasaules tīmeklis - internets, e-pasts, telefons utt.
Bet izlaidums Latviešu biedrības nama greznajās un mājīgajās telpās bija skaists, un tikai vecs (garīgi)cilvēks nespēj pārorientēties, piemēroties jauniem apstākļiem un justies komfortabli.
ir
Viesis
Ievietots: 30. 06. 2012 [11:28]
"Anna" rakstīja:

Ar antropologiem pavisam skumīgi - neprasme orientēties laikā un telpā, nav pazīstams pasaules tīmeklis - internets, e-pasts, telefons utt.
Bet izlaidums Latviešu biedrības nama greznajās un mājīgajās telpās bija skaists, un tikai vecs (garīgi)cilvēks nespēj pārorientēties, piemēroties jauniem apstākļiem un justies komfortabli.

labi, ka tu mums te tāda spējīga ātri mainīt ādu un ka tev patīk tāds pustumšs, putekļains skaistums un mājīgums (katram savs, ko lai saka icon_wink.gif )