1. kurss medicīna, ārstniecība
| Autors |
Ziņojums |
|
Trollollo
Viesis
|
|
Ievietots: 28. 04. 2012 [22:04]
|
Sveiki 
Man interese kadi prieksmeti ir pirmaja gada? Ja man lidzigi prieksmeti jau ir apguti citaa augstskolaa vai tie var tikt ieskaititi automatiski?
|
|
|
|
|
students
Viesis
|
|
Ievietots: 29. 04. 2012 [23:32]
|
"Trollollo" rakstīja:
Sveiki
Man interese kadi prieksmeti ir pirmaja gada? Ja man lidzigi prieksmeti jau ir apguti citaa augstskolaa vai tie var tikt ieskaititi automatiski?
1.kursa rudens semestris:
Fizika I
Neorganiskā ķīmija
Ievads medicīnas studijās
Normālā anatomija I*
Ievads šūnu bioloģijā
Psih1012 Psiholoģija
SDSK1017 Medicīniskā latīņu valoda
1-sem. B
Nozares vācu valoda ārstiem I
1. kursa pavasara semestris:
Fizika II
Organiskā ķīmija
Normālā anatomija II
Vispārējā un speciālā histoloģija
2-sem. B
Iedzimtas slimības
Atkarības klīniskie aspekti
Ekonomika un vadība veselības aprūpē
Nozares angļu valoda mediķiem II
Nozares vācu valoda ārstiem II
Ekonomikas pamati
Ja kursi atbilst, tad tie tiek ieskaitīti, bet par to atbilstību noteikti interesējieties pie fakultātes lietvedes.
|
|
|
|
|
Trollollo
Viesis
|
|
Ievietots: 30. 04. 2012 [11:57]
|
Paldies . Pazistama studenta teica, ka pirmaja kursa vairs nav fizikas, bet ir psihologija, sanak ka tomer ir gan teica ka nereals chakars esot, lai nokartotu fiziku.
|
|
|
|
|
students
Viesis
|
|
Ievietots: 30. 04. 2012 [22:52]
|
"Trollollo" rakstīja:
Paldies  . Pazistama studenta teica, ka pirmaja kursa vairs nav fizikas, bet ir psihologija, sanak ka tomer ir gan  teica ka nereals chakars esot, lai nokartotu fiziku.
Cik vel atceros, ir ļoti daudz praktisko darbu. Un jā, katrs praktiskais darbs ir jāizstrādā un mutiski jāaizstāva pie Prof. un plus vēl klāt ir tekošās lekcijas, kur vel ir 2 kontroldarbi un galā eksāmens.
|
|
|
|
|
Trollollo
Viesis
|
|
Ievietots: 01. 05. 2012 [10:55]
|
"students" rakstīja:
"Trollollo" rakstīja:
Paldies  . Pazistama studenta teica, ka pirmaja kursa vairs nav fizikas, bet ir psihologija, sanak ka tomer ir gan  teica ka nereals chakars esot, lai nokartotu fiziku.
Cik vel atceros, ir ļoti daudz praktisko darbu. Un jā, katrs praktiskais darbs ir jāizstrādā un mutiski jāaizstāva pie Prof. un plus vēl klāt ir tekošās lekcijas, kur vel ir 2 kontroldarbi un galā eksāmens.
Kādas ir atsauksmes par pārējiem priekšmetiem un to sarežgītību?
|
|
|
|
|
students
Viesis
|
|
Ievietots: 02. 05. 2012 [13:53]
|
Fizika I - nekādu problēmu, viegli tiksit cauri, uz kd tik grāmatas līdz... 
Neorganiskā ķīmija - ja izpildīsiet treniņuzdevumus, kd un eksāmenu var nolikt labi, turklāt ļauj izmantot gan pierakstus gan prezentācijas
Ievads medicīnas studijās - nekā saržgīta, uz eksāmenu iedos jautājumus, kas jasagatavo
Normālā anatomija I* - jāmācās ļooti dzaudz, kd mutiski jāātbild sākuma uz kauliem, vēlāk uz līķa, kad tiek pāri sākotnējam šokam, par apjomu, aziet, tik jamacās regulātri
Ievads šūnu bioloģijā - jāāā.., ar šito joki nebūs, (arī ar histologiju II semstrī)kd katru nodarbību, kolokvijos jāizpilda tests, jāatšķir preperāti uz mikroskopa, jāatbild mutiski teorētiskie jautājumi. Uz katru nodarbību jāzīmē zīmējumi un jādabū ieskaitīts. Ļoti silti iesaku pieiet šim prikešmetam nopietni, ļoti daudzi pamet studijas šūnu bio un histologijas dēļ.
Psih1012 Psiholoģija - nekā sarežgīta, vnk jāizlasa teorija
SDSK1017 Medicīniskā latīņu valoda - ja mācās, viss ok, vienkārši nevajag ielaist
|
|
|
|
|
Trollollo
Viesis
|
|
Ievietots: 03. 05. 2012 [19:04]
|
"students" rakstīja:
Neorganiskā ķīmija - ja izpildīsiet treniņuzdevumus, kd un eksāmenu var nolikt labi, turklāt ļauj izmantot gan pierakstus gan prezentācijas
Ievads medicīnas studijās - nekā saržgīta, uz eksāmenu iedos jautājumus, kas jasagatavo
Normālā anatomija I* - jāmācās ļooti dzaudz, kd mutiski jāātbild sākuma uz kauliem, vēlāk uz līķa, kad tiek pāri sākotnējam šokam, par apjomu, aziet, tik jamacās regulātri
Ievads šūnu bioloģijā - jāāā.., ar šito joki nebūs, (arī ar histologiju II semstrī)kd katru nodarbību, kolokvijos jāizpilda tests, jāatšķir preperāti uz mikroskopa, jāatbild mutiski teorētiskie jautājumi. Uz katru nodarbību jāzīmē zīmējumi un jādabū ieskaitīts. Ļoti silti iesaku pieiet šim prikešmetam nopietni, ļoti daudzi pamet studijas šūnu bio un histologijas dēļ.
SDSK1017 Medicīniskā latīņu valoda - ja mācās, viss ok, vienkārši nevajag ielaist
Es esmu apguvis anglu valodu, latinu valodu, psihilogiju LSPA, neorganisko kimiju RSU. Man sos prieksmetus varetu ieskaitit automatiski?
|
|
|
|
|
students
Viesis
|
|
Ievietots: 03. 05. 2012 [20:10]
|
"Trollollo" rakstīja:
"students" rakstīja:
Es esmu apguvis anglu valodu, latinu valodu, psihilogiju LSPA, neorganisko kimiju RSU. Man sos prieksmetus varetu ieskaitit automatiski?
Ļoti iespējams, tur vislabāk ir aziet uz dekanātu šarlotes ielā un parunāties ar lietvedi.
|
|
|
|
|
laila
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 05. 2012 [15:06]
|
"students" rakstīja:
"Trollollo" rakstīja:
"students" rakstīja:
Ļoti iespējams, tur vislabāk ir aziet uz dekanātu šarlotes ielā un parunāties ar lietvedi.
Taa ir taisniba ka 1maja kursaa ir daudz prezentaciju???
|
|
|
|