| Autors |
Ziņojums |
|
Aga
Viesis
|
|
Ievietots: 03. 04. 2012 [10:46]
|
Vēlējos noskaidrot, vai tiek pārtraukta stipendijas izmaksa, ja kādā no kursa kontroldarbiem ir nopelnīta nesekmīga atzīme, bet tā tiks labota?
|
|
|
|
|
es
Viesis
|
|
Ievietots: 06. 04. 2012 [20:45]
|
|
"Aga" rakstīja:
Vēlējos noskaidrot, vai tiek pārtraukta stipendijas izmaksa, ja kādā no kursa kontroldarbiem ir nopelnīta nesekmīga atzīme, bet tā tiks labota?
tu esi stulbs vai stulba budžeta students - pilns ar dokumentiem fakultātes mājaslapa ir, kur viss tas skaidrots.
Stipendiju tev atņems ja 1) izkritīsi no budžeta 2) ja nenokārtosi sekmīgi eksāmenu vasarā un to nevarēs vasara pārkārtot 3) nebūsi tik augstu budzeta sarakstā lai saņemtu stipendiju.
ja tev ir kāda no mecenāta stipendijām - tad ir jāskatās līgumā.
topošais jurists un uzdod stulbus jautajumus kurus pats var noskaidrot.
|
|
|
|
|
:D
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 04. 2012 [03:34]
|
|
"es"]
[quote="Aga" rakstīja:
tu esi stulbs vai stulba budžeta students - pilns ar dokumentiem fakultātes mājaslapa ir, kur viss tas skaidrots.
Stipendiju tev atņems ja 1) izkritīsi no budžeta 2) ja nenokārtosi sekmīgi eksāmenu vasarā un to nevarēs vasara pārkārtot 3) nebūsi tik augstu budzeta sarakstā lai saņemtu stipendiju.
ha ha ha
|
|
|
|
|
Anželika
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 04. 2012 [16:01]
|
|
"es"]
[quote="Aga" rakstīja: ī
A tev ir grūti atbildēt bez apvainošanas. Ja cilvēks prasa palīdzēt tad viņš ir stulbs? Zini, arī jurists topošais vai nē ir cilvēks, tev būtu patīkami ja tevi apsauktu?
|
|
|
|
|
lauva
Viesis
|
|
Ievietots: 08. 04. 2012 [00:04]
|
|
"es" rakstīja:
Tu taču esi lops, atvaino par izteicienu. Es ļoti ceru, ka nekad nekļūšu par Tavu klientu (ja būsi jurists) vai studentu (ja būsi arī universitātes lektors), ja esi spējīgs tā lamāt cilvēku, kas kaut ko pajautā. Te galu galā ir studentu, nevis pļēguru forums.
Starp citu, LU normatīvo aktu sistēmā nemaz tik vienkārši nav orientēties - tur prasītos zināma reorganizācija un sistematizācija.
|
|
|
|
|
pļauka
Viesis
|
|
Ievietots: 09. 04. 2012 [19:54]
|
|
Jocīgam cilvekam tas liktos aizvainojoši. Piekrītu personai, ka foruma ļoti daudz šādas diskusijas ir, fakultātē pie sienas informācija ir internetā informācija ir. google arī eksistē. slinks students vienkārši.
|
|
|
|
|
Anželika
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 04. 2012 [19:51]
|
|
"pļauka" rakstīja:
Jocīgam cilvekam tas liktos aizvainojoši. Piekrītu personai, ka foruma ļoti daudz šādas diskusijas ir, fakultātē pie sienas informācija ir internetā informācija ir. google arī eksistē. slinks students vienkārši.
Nu ja arī slinki ir) bet tomēr...
|
|
|
|