| Autors |
Ziņojums |
|
Andrejs
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 05. 2012 [18:12]
|
|
"ideja." rakstīja:
Ok,Tu apstiprini savu iegūto rezultātu,taču Tev vienalga būs jānāk uz LU slēgt līgums,ja tas netiks izdarīts,tad savu vietu zaudēsi.
Tā nevajadzētu būt. Tad jau nebūtu jēgad tai online apstiprināšanai, ja būtu vienalga jānāk. Loģiski?
Protams, līgums jāslēdz, bet tiklīdz būs iespēja (līdz septembrim?).
"ideja." rakstīja:
LU mājas lapā ir norādīti šādi datumi:
No 23. līdz 24. jūlijam to noteiktajā laikā - pretendentiem, kuri ieguvuši studiju vietu konkursa 1. kārtā
No 25. līdz 27. jūlijam to noteiktajā laikā - pretendentiem, kuri studiju vietu ieguvuši konkursa 2. kārtā
Neierodoties uz reģistrāciju noteiktajā laikā, pretendents zaudē tiesības reģistrēties studijām
Domāju, ka ne visur informāciju paspēj operatīvi atjaunot.
Šī informācija ir pretrunā ar to, kas ir manis norādītajā adresē.
|
|
|
|
|
Andrejs
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 05. 2012 [18:18]
|
|
"nezinītis" rakstīja:
Vai tiešām ir tik grūti jau laicīgi uzrakstīt pilnvaru,lai vajadzības gadījumā kāds varētu Tavā vietā atnākt un parakstīt papīrus?
Jā, ir grūti. Tas maksā ap 20 Ls, man jātērē laiks, aizejot pie notāra, kādam citam cilvēkam jātērē laiks, lai ievērotu papīru formalitāti.
Ir 21. gadsimts.
Es autorizējos un pārskaitu naudu internetā.
Ja es autorizējos un pasaku, ka gribu studēt, tam jābūt spēkā.
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 05. 2012 [20:11]
|
"Andrejs" rakstīja:
!! Vai pareizi saprotu, ka ir lieliskas ziņas?
Lasu http://www.lu.lv/gribustudet/pamatstudijas/programmas/2012-2013-rudens/pieteikuma-iesniegsana-1/konkurss/ (atjaunots 15.maijā):
"Ja norādītajos datumos nav iespējams ierasties augstskolā, bet tu vēlies saglabāt savu iegūto studiju vietu, tev no 20. līdz 24. jūlijam plkst. 16.00 savā portāla www.latvija.lv e-pakalpojumā ir jāaktivizē izvēlne „Apstiprināt iegūto vietu”".
Tatad, ja es iegūstu studiju vietu, bet nevaru parakstīt pašrocīgi 23. vai 24.jūlijā, es vienkārši apstiprinu to portālā, elektroniski?
Nekāda pilnvara vairs nav vajadzīga?
Ja tā ir - super, pilnīgi pareizi! : )
Nē, tā nav.
Kur Jūs ņēmāt to tekstu, ko citējat?
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
Andrejs
Viesis
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 05. 2012 [15:11]
|
Varu piekrist, ka Jūsu citētie teksti ir uzrakstīti grūti saprotamā valodā.
Tomēr Latvijas Universitātes rektors ir ar savu rīkojumu deleģējis dekāniem tiesības parakstīt Universitātes vārdā studiju līgumus un es skaidri zinu, ka studiju līgumi ir jāparaksta līdz 27.jūlijam un ka tas jādara, katram studētgribētājam ierodoties personīgi vai notariāli pilnvarojot to izdarīt kādu citu rīcībspējīgu personu. Abos gadījumos līdzi jābūt personību apliecinošam dokumentam (derīgai pasei vai personas identifikācijai kartei, ko izdevusi Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde), bet pilnvarotas personas gadījumā - arī pilnvara. Nekāda cita iespēja nav paredzēta un nekā citādi es arī nerīkošos.
Diskusijai par šo jautājumu lieku punktu.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
.
Viesis
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
|
|
|
Andrejs
Reģistrēts kopš: 01.08.2012
Ziņojumi: 12
|
|
Ievietots: 01. 08. 2012 [00:32]
|
ok, viss labi beidzās, esmu izturējis konkursu un mans pilnvarotais veiksmīgi ticis galā ar līguma parakstīšanu
|
|
|
|