Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Studiju maksa
Autors Ziņojums
Anna
Viesis
Ievietots: 04. 02. 2012 [14:44]
Sveiki!

Aktīvi meklēju, meklēju, taču tā arī nav izdevies atrast informāciju par to, cik LU MF maksā studijas gadā bakalauram farmācijā un ārstniecībā. Vai kāds, lūdzu, var mani apgaismot?

Pateicos jau iepriekš,
Anna
laura
Viesis
Ievietots: 06. 02. 2012 [14:23]
Ārsniecībā gadā ir 1800 Ls
farmaceite
Viesis
Ievietots: 13. 02. 2012 [22:10]
Farmācijā 1200 Ls gadā
Areonss
Viesis
Ievietots: 29. 05. 2012 [18:27]
Šogad es domāju stāties farmācijas fakultātē, taču mani nomoka jautājums par studiju maksu, piemēram, ja nenospīd budžets un nākas ņemt kredītu, tad jau ar pirmo mēnesi ir jāsāk atmaksāt kredīta procenti ? Un otrs jautājums ir par studijām tālmācībā, vai tas ir iespējams ar pirmo semestri un vai to ir iespējams apvienot ar darbu?
Būšu ļoti pateicīgs par apskaidrošanu icon_smile.gif
Areonss
Viesis
Ievietots: 31. 05. 2012 [19:46]
Sou, vai tiešām neatradīsies kāds zinoš, kurš varētu lil bit apskaidrot ?
...
Viesis
Ievietots: 08. 06. 2012 [21:58]
"Areonss" rakstīja:

Šogad es domāju stāties farmācijas fakultātē, taču mani nomoka jautājums par studiju maksu, piemēram, ja nenospīd budžets un nākas ņemt kredītu, tad jau ar pirmo mēnesi ir jāsāk atmaksāt kredīta procenti ? Un otrs jautājums ir par studijām tālmācībā, vai tas ir iespējams ar pirmo semestri un vai to ir iespējams apvienot ar darbu?
Būšu ļoti pateicīgs par apskaidrošanu icon_smile.gif

par kredītu nemācēšu teikt,jo pati esmu budžetā. taču daudzi maksā paši, jo ir iespēja maksāt pa 4 daļām to summu.
par tālmācību-uz ieskaitēm, semināriem un tāda veida nodarbībām ir jābūt. lekcijas gandrīz nekur nav obligātas, taču dažos kursos var ietekmēt gala vērtējumu. ir kursa biedri, kas strādā. kaut 2.kursā man šķiet ir diezgan pagrūti strādāt lielā apjoma mācību dēļ, bet 1.kursā bija vairāk brīva laika, kad varētu studijas savienot ar darbu.