| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 06. 2011 [16:24]
|
Bet tomēr, kāpēc datoriķi ir tā apdalīti, ka viņiem izlaidums jau ir 10 no rīta?
Bieži vien datoriķi ir tā sauktās pūces.
Arī es, un esmu izmēģinājis visu, lai kļūt par cīruli, bet nekad ilgākā laika periodā tas nav sanācis (ceru, ka vecums visu noliks savās vietās un varēšu būt "normāls" . Beigās ir tikai tas, ka no rītiem viss ļoti nepatīk, pieklājīgi sakot. Tad nu ierodoties uz izlaidumu jau 10 no rīta / 8 pēc mantijām (jo jāceļas daudz agrāk, nekā ejot uz darbu, lai sagatavotos), varu dabūt tikai riebumu pret to.
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 06. 2011 [22:12]
|
"Viesis" rakstīja:
Bet tomēr, kāpēc datoriķi ir tā apdalīti, ka viņiem izlaidums jau ir 10 no rīta?
Bieži vien datoriķi ir tā sauktās pūces.
Arī es, un esmu izmēģinājis visu, lai kļūt par cīruli, bet nekad ilgākā laika periodā tas nav sanācis (ceru, ka vecums visu noliks savās vietās un varēšu būt "normāls"  . Beigās ir tikai tas, ka no rītiem viss ļoti nepatīk, pieklājīgi sakot. Tad nu ierodoties uz izlaidumu jau 10 no rīta / 8 pēc mantijām (jo jāceļas daudz agrāk, nekā ejot uz darbu, lai sagatavotos), varu dabūt tikai riebumu pret to.
1) Rīta stundās vasarā Lielajā aulā, kas neizbēgami būs pārpildīta (elementārā aritmētika: ja katram no 287 DF absolventiem būs tikai 2 radi-draugi, Aulas partera plus balkona 800 sēdvietas būs pārpildītas), vēl būs samērā vēss.
2) Īstenojot oficiālo izlaiduma procedūru līdz ~13:00, absolventiem paliek iespēja sagatavot tērpus un frizūras neoficiālam burziņam vakarpusē. Protams, ja paši to saorganizē.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|