Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Ko jūs, veči domājat par mūsu dekānu?
Autors Ziņojums
Osis
Reģistrēts kopš: 20.01.2005
Ziņojumi: 368
Ievietots: 30. 04. 2005 [06:55]
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif :shock:
i'm on a highway to the promise land
i'm on a highway to hell \m/
Siimanis
Reģistrēts kopš: 21.02.2005
Ziņojumi: 320
Ievietots: 01. 05. 2005 [20:03]
kad paskataas uz laika stundu, kuraa Tu esi rakstiijis komentu, jautaajumi vairs nerodas! icon_smile.gif
g-dog
Viesis
Ievietots: 09. 05. 2005 [19:47]
Kas stundai vainas? Es darbdienu rītos ceļos 5:45...
o jee
Viesis
Ievietots: 10. 05. 2005 [23:40]
vaina jau nekaada.... viss kaartiibaa
kašķis
Viesis
Ievietots: 18. 05. 2005 [10:25]
par dekanu...
vinam forsas lekcijas tikai pārbaudes veids loti ipatnejs - mums ir bijuši divi kontroldarbi no kuriem izliks atzimes.
Ja es ar LPSR vesturi klepi uzrakstu kas ir Rozena deklaracija, kas ir privata likumdošna un kas ir Livonijas karš un kas ir Ziemeļu karš - vai tas tgad nozime ka Vestures fakultates dekans ir pārbaudijis manas zinašnas?
.
Viesis
Ievietots: 18. 05. 2005 [10:47]
Kašķi - jā! :p
salīte - šmaulīte
Viesis
Ievietots: 18. 05. 2005 [11:32]
kašķi - tu domaā ka dekanam baigi interesē tavas zināšnas? ta jau nava viņa bet tava problema, ka tu par LPSR vesturi talak netiec. :twisted:
I kurss
Viesis
Ievietots: 18. 05. 2005 [14:09]
kašķis rakstīja:
par dekanu...
vinam forsas lekcijas tikai pārbaudes veids loti ipatnejs - mums ir bijuši divi kontroldarbi no kuriem izliks atzimes.
Ja es ar LPSR vesturi klepi uzrakstu kas ir Rozena deklaracija, kas ir privata likumdošna un kas ir Livonijas karš un kas ir Ziemeļu karš - vai tas tgad nozime ka Vestures fakultates dekans ir pārbaudijis manas zinašnas?

laikam esi mans koleģis no I, ja?
a ka tev patika pie Levana: gada sakuma šis pasaka nebus eksamena bet ieskaites uzrakstam 2.ieskaites pasniedzejs nevienu neizdod atzīmes nepasaka.Pedeja lekcija paska bus examens - bet jautajumus neidod.
baigi forši pie tam lai cik dažiem erotiskas neliktos viņa lekcijas jegas ta nebija nekādas muld viena muldešana. :twisted:
Straube vismaz dara ko pats pasaka ka daris!!!!
Budzis
Viesis
Ievietots: 18. 05. 2005 [16:39]
Labi ka visiem ir forums, kur izgaast zzulti! icon_biggrin.gif
.
Viesis
Ievietots: 18. 05. 2005 [19:56]
Budzi, tā ir jā, visi tik te izlādējas....

Bet principā piekrītu saulītei - šmaulītei, studē tak sevis dēļ...
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
...
6
...