| Autors |
Ziņojums |
|
b2
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [10:05]
|
|
arhiivists rakstīja: vai juus zinat, ka Straubi padzina no ieprieksheejaas darba vietas (kinofotofonodokumentu arhiivaa), jo vins nespeeja sadziivot ar paareejiem darbiniekiem - iipashi ar pashu direktori. tobriid staastiija, ka vinsh neko pats negribot dariit un tik gudri runaajot.
ARHĪVIST, TU GRIBI TEIKT, KA ARĪ FAKULTĀTĒ DEKĀNS PIEKOPJ ŠĀDU PRAKSI?
|
|
|
|
|
maaris
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [10:13]
|
|
kādam (nav tālu jāmeklē) Straube ir uzkāpis uz varžacīm. nu tad šie kādi tagad ņemās. nesanāks jums
|
|
|
|
|
Magistrus Magnus
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [10:15]
|
|
ādolfs rakstīja: Ka pasniedzejs musu dekans Straube ir diezgan liela viduvejiba, lasa nesakarigas lekcijas. Manuprat, spilgti redzams, ka dekans netiek gala ar fakultates vadisanu, pedeja reforma par Infocentra izveidi bija galiga neveiksme, tas tikai vairojis haosu. Ir dzirdets, ka dekans nespej sadzivot ar pasniedzejiem.
Par pasniedzeju savstarpejam attiecibam es neko laga nevaru pateikt, bet no savas magistra pieredzes varu teikt, ka saturiski dekana nodarbibas ir pavajas un studentu zinasanu limeni necel. Reizem man vins pat radija loti nenopietnu iespaidu par sevi. Tagad, pec paris gadiem, man tikai palicis atmina, ka vins Latvijas vesture bija ieciklejies uz hernhutiesiem un masoniem - vinam bija parlieciba, ka tie ir pasi nozimigakie vestures veidotaji. Visai apsaubami vai ne!?
|
|
|
|
|
Osis
Reģistrēts kopš: 20.01.2005
Ziņojumi: 368
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [10:45]
|
i'm on a highway to the promise land
i'm on a highway to hell \m/
|
|
|
|
|
Kolumbs
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [11:06]
|
|
Arhiivist- Tu esi tante, kam skauz ka citiem iet labi un izdomaa visaadas pasakas, lai nomelnotu sho cilveeku. No arhiiva vish aizgaaja pats, jo tur vadiiba bija gleeva un darbinieki ir gleevi(dazi). atskiriiba no vinjiem, Straubem ir savi principi un moraale. Jums, arii Tew arhiivist taadas nav un taapeec Juus neesat nekur taalu tikushi. Te jau ar veesturniekos gudri muulddeet maakat daudzi, bet kad jaaiet pa lietu runaat, tad astes pakaljaa.....
|
|
|
|
|
hernhūtietis un masons
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [12:55]
|
|
Magistrus Magnus rakstīja: Tagad, pec paris gadiem, man tikai palicis atmina, ka vins Latvijas vesture bija ieciklejies uz hernhutiesiem un masoniem - vinam bija parlieciba, ka tie ir pasi nozimigakie vestures veidotaji. Visai apsaubami vai ne!?
tad tu redzēsi.....
:twisted:
|
|
|
|
|
Inta
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [13:04]
|
|
arhiivists rakstīja: vai juus zinat, ka Straubi padzina no ieprieksheejaas darba vietas (kinofotofonodokumentu arhiivaa), jo vins nespeeja sadziivot ar paareejiem darbiniekiem - iipashi ar pashu direktori. tobriid staastiija, ka vinsh neko pats negribot dariit un tik gudri runaajot.
Nu "nepadzina", tagad vairs tā nenotiek. Viņam toreiz vienkārši palūdza uzrakstīt atlūgumu.
|
|
|
|
|
ehh
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [13:43]
|
|
shitaas lietas jau neraksta studenti, bet viiru uzvalkos, kam nepatiik tas, ka dekaans ieviesh kaartiibu paaris katedraas, kur chekas metodes un kadri vel pastaav.
|
|
|
|
|
bosiks3
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [18:22]
|
-- ja jau jautajums bija par dekana personu, tad tacu labi saprotams, ka bus visdazadakie viedokli..., ari negativie. tas tacu pilnigi normali, citadi te izskatas, ka raxtitaji ir tikai dekanam loti *pietuvinatas* personas vai pat dekans pats...
|
|
|
|
|
jammijs
Viesis
|
|
Ievietots: 04. 04. 2005 [23:59]
|
jaa jaa, es domaaju, ka dekaans to tik vien dara kaa lasa sho forumu, tieshi taapat kaa seezh draugos el vee + izcheko arii visu kursu klaselv maajas lapas
|
|
|
|