| Autors |
Ziņojums |
|
Bosiks1
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 01. 2005 [15:14]
|
nav tava dalla, Siiman!
|
|
|
|
|
onka
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 01. 2005 [12:31]
|
|
Nyu baigi interesanti, kaadi tad ir tie neakcepteejamie principi, Bosik I. Un nevajag uzbraukt siimanim, bet ja pasaki a, tad saki arii b.
|
|
|
|
|
Bosiks1
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 01. 2005 [18:13]
|
Ak, cik mees visi te esam atklaati! Kurss tad raksta ssitaados forumos ar iisto pseido atklaati???
Kam vajag, tas zina manu attieksmi! Piedod, ja liku Tev aizrauties ar alfabeetu!
Galvenais, ka vinnss pats tos zina.
|
|
|
|
|
bosiks2
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 01. 2005 [18:46]
|
|
Eu, es ar kaut ko gribu pateikt. Muusu dekaans kaa visi cilveeki. ir vinnam gan labas, gan sliktas iipassiibas. Un katru no taam katrs no mums veertee atsskkiriigi. Bet nu es gan neteiktu, ka vinnss ir viens no studentiem. Nee, vinnss ir un paliek dekaans. Vinnam cita ccina. Un mums cita. A kaadas vinnam sliktas iipassiibas, pajautaajiet vinnam passam. Passanaliize vinnam padodas.
|
|
|
|
|
abiem bosikiem
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 01. 2005 [21:35]
|
kaut kādi dīvaini jūs - laikam sen neesat bijuši arhīvā vai biblenē - pasēdēt tur un tad runājit
|
|
|
|
|
osis
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 01. 2005 [11:03]
|
|
visu zemju vesturnieku dekaani- apvienojieties!
|
|
|
|
|
gjeds
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 01. 2005 [11:09]
|
|
Dekaans mums ir ritiigi labs. Tas tiesa, bet, ja reiz runaajam par to visu, tad teema buutu jaavirza taalaak un jaarunaa par visiem profesoriem, docentiem un lektoriem - esmu paarliecinaats, ka tad sheit paraadiitos daudz sashutinaatu veestuliishu no skumjiem veesturniecinjim (toposhajiem). Bet ljaujiet man teevishkji padaliities pieredzee. Arii es kaadreiz biju pirmajaa un otrajaa kursaa un valjaa muti klusiijos vecaako kursu pastaastus par taadaam un shitaadaam shausmaam, kas muus sagaida, utt. Taas visas ir muljkjiibas! Ja juus vairaak vai mazaak apziniigi dariisiet to, kaa deelj sheit esat iestaajushies - maaciisieties veesturi (ticiet man, tas nemaz nav tik necilveeciigi gruuti kaa izskataas, protams, dazhreiz gadaas gan), tad viss buus OK.
|
|
|
|
|
es
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 01. 2005 [11:32]
|
piekrītu ģedam. esmu otrajā kursā, agrāk visi biedēja no Zundas, teica, ka viņa dēļ izlidošot no budžeta. bet es uzrakstīju visus referātus pats, tādēļ arī eksis likās viegls un galā dabūja pat ļoti labu atzīmi.
mācīties vajag, nevis tukši muldēt!
|
|
|
|
|
b1
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 01. 2005 [12:42]
|
laikam pats neesi tur sen bijis, jo mees tur i regulaari. raksti ar - taa, ka neko saprast nevar!
Nevajag uztvert visu tik personiigi, iipassi to, kas uz tevi vispaar neattiecas
ar ciennu,
Bosiks1
|
|
|
|
|
bosiks2
Viesis
|
|
Ievietots: 19. 01. 2005 [13:39]
|
|
Tu, Maitas Gabals, pacel savu resno pakallu un aizvelcies uz NB, Akad.b., Misinnu, arhiiviem Slokas un Palasta ielaa (nez vai gan tu zini kur taadi atrodas) un ja tavs apdauziitais purns tur nederz B2, tad vinnss seezz maa un drukaa maggistra darbu vai brauc uz Maskavas veesturisko bibloteku pecc materiaaliem tam darbam. Cik tu tad tu pats biezzi seedi tais biblenees un arhiivos, pa naktiim arii, vai, ka vari te teelot kruto?
|
|
|
|