Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Dabaszinātņu un informācijas tehnoloģijas skolotājs
Autors Ziņojums
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
Ievietots: 30. 07. 2010 [14:30]
"Maija" rakstīja:

Vai es varu pretendēt uz stipendiju, ja neesmu ne invalīde, ne bārene , ne mazturīgā, bet vienkārsi labi mācos?

Protams,ka varat pretendēt uz stipendiju icon_wink.gif

Ar cieņu,
Studentu Servisa konsultants
Students
Viesis
Ievietots: 30. 07. 2010 [14:30]
Uz valsts stipendijām var pretendēt visi, semestra sākumā LUISā jānospiež viena podziņa "pieteikties stipendijai". Mecenātu stipendiju piešķiršanas kritēriji jālasa katras stipendijas nolikumā.
konsultants
Ievietots: 30. 07. 2010 [14:55]
"Students" rakstīja:

Uz valsts stipendijām var pretendēt visi, semestra sākumā LUISā jānospiež viena podziņa "pieteikties stipendijai". Mecenātu stipendiju piešķiršanas kritēriji jālasa katras stipendijas nolikumā.

Labdien!

Pieteikšanās valsts stipendijai notiek portālā www.luis.lv. Šī iespēja parādās visiem, bet pretendēt uz to var tikai par budžeta finansējumu studējošie.

Ar cieņu,
Studentu Servisa konsultants
Maija
Viesis
Ievietots: 30. 07. 2010 [17:56]
Mīļš paldies icon_smile.gif
Dace
Viesis
Ievietots: 30. 07. 2010 [18:05]
Kur notiek nodarbības ja es izvēlos dabaszinības un bioloģiju?
Dace
Viesis
Ievietots: 30. 07. 2010 [18:12]
Pie reizes pajautāšu-kā ir ar grāmatām? kas jāpērk? kad to pasaka?
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2010 [20:57]
"Dace" rakstīja:

Kur notiek nodarbības ja es izvēlos dabaszinības un bioloģiju?

Pārsvarā Ķīmijas un Bioloģijas fakultātēs.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
DF dekāns
Viesis
Ievietots: 01. 08. 2010 [21:01]
"Dace" rakstīja:

Pie reizes pajautāšu-kā ir ar grāmatām? kas jāpērk? kad to pasaka?

Nav paredzēts, ka studentiem būtu jāpērk grāmatas.
Par mācību materiāliem pasniedzēji pastāsta katra studiju kursa pirmajā lekcijā.
Ļoti daudz materiālu būs atrodami Universitātes e-studiju sistēmā.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
Viesis
Ievietots: 16. 07. 2012 [19:51]
Labdien! Mani interesē programma vidusskolas matemātikas skolotājs. Pēc jaunākajām ziņām spriežot, tā ir saīsināta un iekļauta dabaszinību skolotāja programmā. Vēlos uzznāt, vai šī programma tiešām tiks īstenota, nevis pēkšņi atcelta, jo jau noris pieteikšanās studijām, un šobrīd dabaszinātņu skolotājs man stāv kā pirmā prioritāte, taču bail, ka pēdējā brīdī kaut kas mainīsies vai tiks atcelts, un es būšu iestrēgusi programmā, kas mani absolūti neinteresē (vēlos kļūt tieši matemātikas skolotāja, pārējie priekšmeti mani nesaista un nepadodas).
konsultants
Ievietots: 17. 07. 2012 [10:17]
"Viesis" rakstīja:

Labdien! Mani interesē programma vidusskolas matemātikas skolotājs. Pēc jaunākajām ziņām spriežot, tā ir saīsināta un iekļauta dabaszinību skolotāja programmā. Vēlos uzznāt, vai šī programma tiešām tiks īstenota, nevis pēkšņi atcelta, jo jau noris pieteikšanās studijām, un šobrīd dabaszinātņu skolotājs man stāv kā pirmā prioritāte, taču bail, ka pēdējā brīdī kaut kas mainīsies vai tiks atcelts, un es būšu iestrēgusi programmā, kas mani absolūti neinteresē (vēlos kļūt tieši matemātikas skolotāja, pārējie priekšmeti mani nesaista un nepadodas).

Labdien.

Jums jebkurā gadījumā būs jāizvēlas vēl otra kvalifikācija (matemātikas un vēl kādas kvalifikācijas skolotājs). Bet jā, tiek plānots to īstenot.

ar cieņu
Studentu servisa konsultants
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2