| Autors |
Ziņojums |
|
jauniņais
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 07. 2010 [08:29]
|
Labdien!
Man ir radusies situācija, ka augustā man ir jāizbrauc no valsts, ko šobrīd es vairs nevaru izmainīt, diemžēl!
Pagūstu pieteikties, ja tieku pieņemts, kā lai es reģistrējos? Vai ir kāda iespēja to izdarīt, neesot Latvijā?
Vai arī tas nozīmē, ka man nav iespēju studēt LU?
Paldies!
|
|
|
|
|
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2906
|
|
Ievietots: 13. 07. 2010 [09:12]
|
|
"jauniņais" rakstīja:
Labdien!
Man ir radusies situācija, ka augustā man ir jāizbrauc no valsts, ko šobrīd es vairs nevaru izmainīt, diemžēl!
Pagūstu pieteikties, ja tieku pieņemts, kā lai es reģistrējos? Vai ir kāda iespēja to izdarīt, neesot Latvijā?
Vai arī tas nozīmē, ka man nav iespēju studēt LU?
Paldies!
Labdien!
Ja nebūsiet Latvijā no 3. līdz 6. augustam, kad notiek reģistrācija fakultātēs, Jūs savā vietā ar notariāli apstiprinātu pilnvaru varat pilnvarot kādu personu Jūsu vietā noslēgt studiju līgumu.
Ar cieņu,
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
Anna
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 07. 2010 [15:37]
|
|
Vai ta persona ar pilnvaru no manis vares noslēgt studiju līgumu bez manas pases?
|
|
|
|
|
konsultants
|
|
Ievietots: 14. 07. 2010 [16:26]
|
|
"Anna" rakstīja:
Vai ta persona ar pilnvaru no manis vares noslēgt studiju līgumu bez manas pases?
Jā, pasei tad tikai kopija.
galvenais - notāra apstiprināta pilvara
Ar cieņu,
Studentu servisa konsultants
|
|
|
|
|
DF dekāns
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 07. 2010 [16:32]
|
|
"Anna" rakstīja:
Jūsu savu pasi uzrādīsiet notāram, kurš pilnvarā apliecinās, ka pilnvaras sniedzēja esat tieši Jūs. Pilnvarā būs jāieraksta pilnvarotās personas pases dati un šai personai, slēdzot studiju līgumu Jūsu vārdā, būs jāuzrāda sava derīga pase.
Tātad īsā atbilde - līguma slēgšana notiks bez Jūsu pases, bet ar pilnvarotās personas pasi.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 07. 2010 [16:53]
|
"DF dekāns" rakstīja:
"Anna" rakstīja:
Jūsu savu pasi uzrādīsiet notāram, kurš pilnvarā apliecinās, ka pilnvaras sniedzēja esat tieši Jūs. Pilnvarā būs jāieraksta pilnvarotās personas pases dati un šai personai, slēdzot studiju līgumu Jūsu vārdā, būs jāuzrāda sava derīga pase.
Tātad īsā atbilde - līguma slēgšana notiks bez Jūsu pases, bet ar pilnvarotās personas pasi.
Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
Paldies par atbildi
|
|
|
|
|
Sabīne
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 07. 2010 [19:29]
|
|
Bet, ja izbrauc no Latvijas 4. augustā, vai ir iespējams tieši 3. augustā slēgt līgumu?
|
|
|
|
|
rv08033
Reģistrēts kopš: 25.07.2009
Ziņojumi: 35
|
|
Ievietots: 22. 07. 2010 [19:44]
|
|
Protams, ka 3.augustā variet slēgt līgumu! [Šīs ziņojums tika mainīts 1 reizes, pēdējā reizē 22.07.2010 19:45.]
|
|
|
|
|
konsultants
|
|
|
|