Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Kāpēc bibliotēkā kļūst neērtāk un neērtāk&
Autors Ziņojums
Vadim Kosolapov
Viesis
Ievietots: 15. 06. 2010 [10:08]
Trīs lietas:

1. Kas notiek ar ērtībām FMF bibliotēkā? Āgrāk bija labi, pēc tam normāli, tagad jau slikti?Visus, kā izrādījās, izņemot LUB vadību, ļoti apmierināja augsts galds starp klientu un bibliotekāri: varēja normāli apskatīt grāmatas utml vairāki cilvēki. Tagad ir viens niecīcs galdiņš, kas vispār nav ērts. Ienācu bibliotēkā un nesapratu, kas ir: liekas, ka tagad nevis viss ir klienntam, bet pretī!
2. Esmu kategoriski pret Gaļinas atlaišana no darba. Tas pirmkārt, ir cilvēks. Kad ienācu bibliotēkā, man uzlabojas noskaņa (un ne tikai man), jo ar viņu vienmēr var parunāt, viņa var ieteikt grāmatu. Vienkārši gaišs cilvēks, kuru bibliotēkās satikt praktiski nevar!
3. Kāpēc tiek norakstītas vairākas labas un vērtīgas grāmatas, pie tam to apjomi tiek palielināti?

Viesis
Ievietots: 17. 06. 2010 [08:58]
Saucēja balss tuksnesī. Tas pats notiek citās fakultātēs, bet neko izmanīt nav izdevies. Varbūt vienīgi fakultātes vadība varētu kaut ko izdarīt. Par galdiņu viņi, protams, nesatrauksies, bet par norakstītajām gramatām gan vajadzētu.Vispār vēl ir variants pārcelt šo tēmu uz kopējo LU forumu, lai citu fakultāšu studenti arī atsauktos.
LU Bibliotēka
Viesis
Ievietots: 17. 06. 2010 [14:20]
LU Bibliotēkas Fizikas un matemātikas fakultātes bibliotēka ir:
1)kļuvusi atvērtāka saviem lietotājiem. Bibliotēkas apmeklētājiem ir iespēja pie grāmatu plauktiem pašiem apskatī tun atlasīt sev interesējošos vai studiju procesam nepieciešamos izdevumus.
3)Grāmatas tiek norakstītas tikai pieaicinot LU Fizikas un matemātikas fakultātes pasniedzējus-ekspertus, kas izvērtē, kuras grāmatas un kādā skaitā tiek norakstītas un cik eksemplāri paliek bibliotēkā - studiju procesam.
Viesis
Ievietots: 21. 06. 2010 [20:53]
Bet nu bibliotēkā tiešām kļūst tikai sliktāk. No tiem "uzlabojumiem" jēgas nekādas, ja citas labas lietas tiek iznīcinātas. Galvenā sāpe par grāmatu norakstīšanu. Ļoti šaubos, vai visus norakstīšanas sarakstus ir akceptējuši pasniedzēji.
csv2
Reģistrēts kopš: 30.06.2010
Ziņojumi: 3
Ievietots: 30. 06. 2010 [20:01]
"LU Bibliotēka" rakstīja:

LU Bibliotēkas Fizikas un matemātikas fakultātes bibliotēka ir:
1)kļuvusi atvērtāka saviem lietotājiem. Bibliotēkas apmeklētājiem ir iespēja pie grāmatu plauktiem pašiem apskatī tun atlasīt sev interesējošos vai studiju procesam nepieciešamos izdevumus.
3)Grāmatas tiek norakstītas tikai pieaicinot LU Fizikas un matemātikas fakultātes pasniedzējus-ekspertus, kas izvērtē, kuras grāmatas un kādā skaitā tiek norakstītas un cik eksemplāri paliek bibliotēkā - studiju procesam.

Tā turēt!
anonims
Viesis
Ievietots: 15. 10. 2010 [10:06]
Interesaqnti, kas tie par "ekspertiem".Ļoti šaubos, ka normāls eksperts norakstīs tādas grāmatas , kas tiek norakstītas, piemeram, A. Tihonov,Samarskij, matematiskas fizikas vienādojumi - tā ir fundametntāla grāmata , pēc kura studentiem jāmācās, bet nebūs, tās, no kā viņi mācīsies? Jo cik es zinu- jaunus nepērk.
Mani tā problēma arī satrauc- daudz ko es jau paņēmu sev mājās, bet nevaru visu glabāt tik lielos apjomos.
Viesis
Ievietots: 16. 10. 2010 [08:50]
Nu kā tu nesaproti? Nav grāmatas - nav problēmu. Bibliotēkai, protams. Tas, ka studentiem būs problēmas, LUB vadību neinteresē. Dīvaini tikai, ka tas neinteresē pasniedzējus.