Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Kad būs redzams LUISĀ, kam piešķirtas stipendijas?
Autors Ziņojums
Viesis
Ievietots: 17. 02. 2010 [14:10]
Labdien! Kad būs redzams LUISĀ, kam piešķirtas stipendijas pavasara semestrim?
Viesis
Ievietots: 17. 02. 2010 [16:18]
Man jau tagad ir redzams.
Viesis
Ievietots: 18. 02. 2010 [01:04]
Vai tas varētu nozīmēt, ka ja vēl nav redzams, tad attiecīgajā programmā nav piešķirtas vispār?
Rooozija
Reģistrēts kopš: 18.02.2010
Ziņojumi: 1
Ievietots: 18. 02. 2010 [12:14]
Man arī uz šo jautājumu interesē atbilde!!!! icon_evil.gif Vai tiešām tā var būt, ka stipendijas no grupas piešķir tikai sociālā statusa studentiem???icon_evil.gif
Viesis
Ievietots: 19. 02. 2010 [11:15]
Viesis rakstīja:

Vai tas varētu nozīmēt, ka ja vēl nav redzams, tad attiecīgajā programmā nav piešķirtas vispār?

Jā, tā tas ir, jo uz visu SZF piešķirtas tikai 8 stipendijas.
Viesis
Ievietots: 19. 02. 2010 [17:34]
Tikai 8 stipendijas uz visu fakultāti??? Pilnīg nopietni??? banghead.gif
Par bakalauriem un maģistriem kopā 8 stipendijas?
Viesis
Ievietots: 20. 02. 2010 [22:01]
Viesis rakstīja:

Tikai 8 stipendijas uz visu fakultāti??? Pilnīg nopietni??? banghead.gif
Par bakalauriem un maģistriem kopā 8 stipendijas?

Katrai nodaļai 2 stipendijas (kopā fakultātē ir četras nodaļas), katrā studiju nodaļā viena stipendija bakalauriem, otra - maģistriem.
...
Viesis
Ievietots: 21. 02. 2010 [16:43]
tas ir pilnīgi INSANE!!!!

Un solījās, ka stipendiju fonds netiks samazināts šogad. šeit ir acīm redzams viss, ka tas ir noticis un IZM melo.
Viesis
Ievietots: 21. 02. 2010 [23:07]
Es neticu, ka tikai 8 stipendijas uz visu fakultāti! icon_lol.gif
Jo zinu, ka vienas nodaļas ietvaros pa 3 kursiem ir piešķirtas 5 stipendijas, neesmu interesējusies par pārējo kursu studentiem, bet tas ir unreal, ka kopā piešķirtas tikai 8 stipendijas!

Varbūt ar skaitli 8 ir domātas stipendijas, kuras piešķirtas pateicoties atzīmēm? Jo noteikti, ka SZF ir daudz vecāku ar diviem bērniem, kuriem piešķīra stipendiju. Nevar būt, ka pa visu fakultāti ir tikai 8 prioritātes studentu. icon_lol.gif
Viesis
Ievietots: 22. 02. 2010 [18:57]
Viesis rakstīja:

Es neticu, ka tikai 8 stipendijas uz visu fakultāti! icon_lol.gif
Jo zinu, ka vienas nodaļas ietvaros pa 3 kursiem ir piešķirtas 5 stipendijas, neesmu interesējusies par pārējo kursu studentiem, bet tas ir unreal, ka kopā piešķirtas tikai 8 stipendijas!

Varbūt ar skaitli 8 ir domātas stipendijas, kuras piešķirtas pateicoties atzīmēm? Jo noteikti, ka SZF ir daudz vecāku ar diviem bērniem, kuriem piešķīra stipendiju. Nevar būt, ka pa visu fakultāti ir tikai 8 prioritātes studentu. icon_lol.gif

Katrā gadījumā manā kursā nevienam netika piešķirta.
Jā, tā laikam ir taisnība, ka tās astoņas ir par augstākajiem vērtējumiem.

Pāriet uz lappusi
1