Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Procesija uz jaunajām telpām
Autors Ziņojums
Līga Anna
Viesis
Ievietots: 17. 12. 2009 [01:46]
1) Šī akcija tiek rīkota, lai ļautu studentiem un pasniedzējiem ar cieņu atvadīties no mājām Brīvības bulvāra 32 ēkā, bet tas nav obligāts pasākums. Jā, pirmajā auditorijā no griestiem krīt apmetums. Jā, dažreiz ir jāģērbjas virsjakās, lai lekcijā nedabūtu iesnas. Jā, uz ietves Tevi dažreiz vienkārši aiznes gājēju plūsma. BET Brīvības bulvāris 32 ļoti daudziem esošajiem un bijušajiem studentiem asociējas ar fantastiskiem studiju gadiem! Tas ir pēdējais, ko mēs šeit darām. Tālāk būs jāaprod ar jauniem studiju apstākļiem un jāsāk darbs pie jaunu tradīciju veidošanas. Brīvības 32 tēls, manuprāt, pats no sevis pāries atmiņu kategorijā.

2) Jā, gājiens ir pieteikts Rīgas Domē, bet ideja par tieši krēslu nešanu nāca kā brīvs ierosinājums no studentu puses. Krēslu nešana kā protests pret birokrātiju - nezināma informatora brīva interpretācija! Oficiālais uzstādījums - miermīlīga atvadīšanās un cieņas izrādīšana.

3) 22. decembra plkst. 14:30 Papildu informācija - www.vff.lv ... Arī mēs esam nejauši birokrāti - uz krēsliem jāpiesakās iepriekš! icon_lol.gif

4) Visas papildu akcijas un darbības lūdzam saskaņot ar pašpārvaldi, jo tie ir cilvēki, kas ar savu parakstu atbild par kārtību pasākuma laikā.

Paldies tiem, kas jau ir nolēmuši piedalīties!
just me
Viesis
Ievietots: 20. 12. 2009 [17:14]
dead englishman`s socks rakstīja:

peeteris rakstīja:

Es tiešām nesaprotu, ko jūs varat sērot par tām tumšajām, noplukušajām un pēc naftalīna smakojošajām Brīvības bulvāra telpām! Ja es vēl studētu, es būtu patiesi priecīgs par šādām pārmaiņām - vecrīgā tagad varēs pārtraukumā kādu alu izdzert, un tiem, kuri pipē nevajadzēs stāvēt ļaužu straumē, kas ierāva, tiklīdz tika atvērtas fakultātes durvis. Tur nebija saules un vienmēr iegriezās vējš - tāds īpaši nejauks. Lieliska studiju vide.

+1 mīlīši - pārmaiņām nav obligāti jābūt sliktā nozīmē

Bet pat ūberracionālajiem prātiem vajadzētu saprast - pārmaiņas, kad pārvācies no vienām telpām uz ictām, jo ieprikšējkās nevari atļauties, nevsi tāpēc ka tās otras ir piemērotākas parasti gan NAV pozitīvas.
dead englishman`s socks
Viesis
Ievietots: 21. 12. 2009 [00:04]
Tomēr šis nav vienīgais gadījums, kad dažs labs apelē pie tradīcijām un "īpašās" vēsturiskās auras. Pacelsim augšā kaut vai jautājumu par pagājušā gada, ja nemaldos, pavasara balli, kad tika piedāvāta iespēja kooperēties ar vēl vienu fakultāti, rīkojot balli kopā. Un atkal lielais vairākums gaudās par tradīcijām un īpašo fakultātes auru utml., kas tādējādi tiktu zaudēta. Dažubrīd liekas, ka vienīgais, ko jūs varat likt pretī ir šī "aura" un tradīcijas. Ok es nenoliegšu, ka tradīcijas ir nepieciešamas, bet nevis tāpēc, lai tās izmantotu katru reizi kā vienīgo argumentu cīņā ar kaut mazākajām pārmaiņām. icon_wink.gif
Sviests
Reģistrēts kopš: 22.12.2009
Ziņojumi: 1
Ievietots: 22. 12. 2009 [07:36]
Vau - skaistā jaunība, žēl mīļo faķi.
Pie tam neiebraucu - uzpīpēt un alu iedzer varēja pāriet pāri ielai - piedāvājums ar soliņiem zem kociņiem.
Man gan pārliecība, ka Pēteru mūsu faķī bija maz, bet nu kā nu bez savas melnās avsicon_smile.gif
Labi - pēdējais gods vecajam labajam faķim!
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2