Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Moderno valodu un biznesa studiju pr.
Autors Ziņojums
r
Viesis
Ievietots: 29. 12. 2011 [21:10]
Labdien.

Kāpēc Jums būtu nepieciešams apliecinājums vācu valodas prasmēm?

ar cieņu
Studentu servisa konsultants

tas nav nepieciešams?

es plānoju mācīties angļu-vācu novirzienā. cik sapratu, jābūt vācu valodas priekšzināšanām. vai arī esmu kaut ko pārpratusi?
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
Ievietots: 02. 01. 2012 [16:09]
Labdien.

Studiju programmā citas valodas var apgūt no iesācēju līmeņa. Lai iestātos Jums nepieciešams CE svešvalodā (angļu, franču vai vācu).

ar cieņu
r
Viesis
Ievietots: 03. 01. 2012 [21:01]
"konsultants" rakstīja:

Labdien.

Studiju programmā citas valodas var apgūt no iesācēju līmeņa. Lai iestātos Jums nepieciešams CE svešvalodā (angļu, franču vai vācu).

ar cieņu

tad sanāk, ka varu iestāties arī tad,ja vācu valodu nezinu vispār? (CE likšu angļu valodā)
konsultants
Ievietots: 04. 01. 2012 [09:16]
"r" rakstīja:

"konsultants" rakstīja:

Labdien.

ar cieņu

tad sanāk, ka varu iestāties arī tad,ja vācu valodu nezinu vispār? (CE likšu angļu valodā)

Labdien.

Tā sanāk.

ar cieņu
U
Viesis
Ievietots: 12. 01. 2012 [15:08]
Labdien!

Es gribētu uzzināt kāda ir studiju maksa Moderno valodu un biznesa studijas – bakalaura studiju programmā?
konsultants
Ievietots: 18. 01. 2012 [10:23]
Labdien.

Maksas būs zināmas marta sākumā un uzreiz tiks publiskotas LU mājas lapā www.gribustudet.lv

ar cieņu
monta
Reģistrēts kopš: 16.03.2012
Ziņojumi: 1
Ievietots: 16. 03. 2012 [02:25]
"Martaa" rakstīja:

Neizdodas atrast studiju programmu vai tās aprakstu. Laikam tāpēc, ka tā ir jauna studiju programma. Tomēr mācību priekšmeti ir tie, kas nosaka manu izvēli. Vai kāds varētu man palīdzēt, sniegt vairāk informācijas?

Varbūt tu zini, kāds ir beigu termiņš dokumentu iesniegšanai? Vai arī varbūt vēl nav informācija izlikta..?
konsultants
Ievietots: 19. 03. 2012 [10:28]
"monta" rakstīja:

"Martaa" rakstīja:

Neizdodas atrast studiju programmu vai tās aprakstu. Laikam tāpēc, ka tā ir jauna studiju programma. Tomēr mācību priekšmeti ir tie, kas nosaka manu izvēli. Vai kāds varētu man palīdzēt, sniegt vairāk informācijas?

Varbūt tu zini, kāds ir beigu termiņš dokumentu iesniegšanai? Vai arī varbūt vēl nav informācija izlikta..?

Labdien.

http://www.lu.lv/gribustudet/pamatstudijas/programmas/2012-2013-rudens/pieteikuma-iesniegsana-1/pieteiksanas/ Šeit ir viss par pieteikšanos studijām.

ar cieņu
zinaatkaaraa
Viesis
Ievietots: 29. 04. 2012 [16:03]
Kādi būtu optimālie līmeņi CE, lai varētu tikt mācīties šajā programmā?
konsultants
Ievietots: 03. 05. 2012 [09:21]
Labdien.

Nav noteikts, ar kādu līmeni var iestāties. Nedrīkst būt F līmenis, lai pretendētu uz jebkuru studiju programmu. Katru gadu visu nosaka konkurss (cik daudz cilvēku un ar kādiem līmeņiem pieteiksies uz šo studiju programmu).

ar cieņu
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
3