Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Moderno valodu un biznesa studiju pr.
Autors Ziņojums
DaKa
Reģistrēts kopš: 19.07.2010
Ziņojumi: 2
Ievietots: 19. 07. 2010 [16:21]
Man arī ir daži jautājumi par šo programmu. Tā kā tā ir jauna programma, diemžēl ir maz atsauksmju.

Ja izvēlas franču virzienu, vai franču valoda ir pieejama TIKAI no iesācēju līmeņa? Man, piemēram, CE ir A līmenis franču valodā un ļoti gribētu izvēlēties franču virzienu. Taču, ja šajā virzienā valoda ir tikai no iesācēju līmeņa, tad tas nav lietderīgi.

Paldies jau iepriekš!
konsultants
Reģistrēts kopš: 10.03.2005
Ziņojumi: 2912
Ievietots: 20. 07. 2010 [10:12]
"DaKa" rakstīja:

Man arī ir daži jautājumi par šo programmu. Tā kā tā ir jauna programma, diemžēl ir maz atsauksmju.

Ja izvēlas franču virzienu, vai franču valoda ir pieejama TIKAI no iesācēju līmeņa? Man, piemēram, CE ir A līmenis franču valodā un ļoti gribētu izvēlēties franču virzienu. Taču, ja šajā virzienā valoda ir tikai no iesācēju līmeņa, tad tas nav lietderīgi.

Paldies jau iepriekš!

Labdien!!

Par to labāk sazināties ar programmas lietvedi. Pamatā programma ir paredzēta cilvēkiem, kuriem nav priekšzināšanu, bet par iespējām Jūsu gadījumā, ja vēlaties tieši uzlabot zināšanas franču valodā.

Valentīna Goldmane
Visvalža iela 4a, 329. telpa
67033842
valgo@lanet.lv

Ar cieņu,
Studentu servisa konsultants
marts
Viesis
Ievietots: 18. 08. 2010 [10:17]
"Spiigana" rakstīja:

Labdien,

ja pareizi saprotu, sākot studēt jau jābūt angļu un franču valodu pamatiem? Man ir tā, ka franču nerada grūtības, skolā bija. Angliski runāju, bet oficiāli mācījusies neesmu.

Tāds variants derētu? icon_smile.gif

Paldies.
Spiigana

sveiki, bet vai ir kaut mazaka iespeja iestaties, ja ir F limenis matematika?
konsultants
Ievietots: 19. 08. 2010 [10:46]
"marts" rakstīja:

"Spiigana" rakstīja:

Labdien,

ja pareizi saprotu, sākot studēt jau jābūt angļu un franču valodu pamatiem? Man ir tā, ka franču nerada grūtības, skolā bija. Angliski runāju, bet oficiāli mācījusies neesmu.

Tāds variants derētu? icon_smile.gif

Paldies.
Spiigana

sveiki, bet vai ir kaut mazaka iespeja iestaties, ja ir F limenis matematika?

Labdien!!

Nē, tad diemžēl iestāties nav iespējams.

Pēc gada Pirmsstudiju mācību centrā var pārkārtot eksāmenu.

Ar cieņu,
Meirens
Viesis
Ievietots: 22. 07. 2011 [18:26]
sveikii!

Es itkā esmu izturējis 1.kārtu, man teica ka esot jāreģistrējas un jāslēdz līgums līdz 27.jūlijam.
Problēma ir tā, ka man NAA rezultātus paziņo tikai 28.jūlijā, ja ne vēlāk, VAI IR IESPEJA SHO LIGUMU PEC TAM LAUZT, jo 1vietā man ir NAA icon_smile.gif ??

DF dekāns
Viesis
Ievietots: 22. 07. 2011 [20:28]
"Meirens" rakstīja:

sveikii!

Es itkā esmu izturējis 1.kārtu, man teica ka esot jāreģistrējas un jāslēdz līgums līdz 27.jūlijam.
Problēma ir tā, ka man NAA rezultātus paziņo tikai 28.jūlijā, ja ne vēlāk, VAI IR IESPEJA SHO LIGUMU PEC TAM LAUZT, jo 1vietā man ir NAA icon_smile.gif ??

Līgumu var lauzt.

Prof. Juris Borzovs
Datorikas fakultātes dekāns
ee
Viesis
Ievietots: 24. 11. 2011 [18:20]
vai pilnīgi visi priekšmeti tiek mācīti angļu valodā?
konsultants
Ievietots: 12. 12. 2011 [11:23]
"ee" rakstīja:

vai pilnīgi visi priekšmeti tiek mācīti angļu valodā?

Labdien.

Jā.

r
Viesis
Ievietots: 26. 12. 2011 [18:23]
ja nemācos vācu valodu skolā un neplānoju likt eksāmenu, ar kādu dokumentu man apliecināt, ka valodu kaut cik zinu?
konsultants
Ievietots: 29. 12. 2011 [12:10]
"r" rakstīja:

ja nemācos vācu valodu skolā un neplānoju likt eksāmenu, ar kādu dokumentu man apliecināt, ka valodu kaut cik zinu?

Labdien.

Kāpēc Jums būtu nepieciešams apliecinājums vācu valodas prasmēm?

ar cieņu
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2