Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
taa neko laižat...
Autors Ziņojums
Iewwwa
Reģistrēts kopš: 19.07.2005
Ziņojumi: 13
Ievietots: 21. 07. 2005 [14:02]
tas gan bij diezgan nesakariigs uzbrauciens, bet ko dariit....cilveeku inteliģences līmenis mani sen jau vairs nepārsteidz, vienīgi uzjautrina icon_biggrin.gif

un es nesaku,ka spriežu par visu fakultaati peec dažiem cilveekiem, es runaaju par pirmo priekšstatu...
Zigurds
Reģistrēts kopš: 09.10.2004
Ziņojumi: 132
Ievietots: 21. 07. 2005 [14:28]
eu tiešām g-dog ir tik interesants, ka gribas palekties

g-dog rakstīja:
ievinj, ej uz juristiem, rur tieshi vajag grliciigus cilveekus
Nevaru garantēt, ka viss iepriekš rakstītais ir absolūti patiess un domāts nopietni
g-dog
Viesis
Ievietots: 21. 07. 2005 [17:46]
palecies! :twisted:
Haha
Viesis
Ievietots: 21. 07. 2005 [18:23]
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
daa...
Viesis
Ievietots: 21. 07. 2005 [19:39]
khe - nu tad cereesim, ka to super Iewwaa varees gan redzeet, gan dzirdeet, fan just visos gjeograafu pasaacienos, pashpaarvaldee un forumos tik pat labi kaa te... taa jau ar muldeetaajiem... runaat un plaatiities var, bet, kad jaadara, ta nekaa.... ceram uz vismaz vienu erudiitu 1kursnieku...
Iewwwa
Reģistrēts kopš: 19.07.2005
Ziņojumi: 13
Ievietots: 21. 07. 2005 [21:40]
vienkaarši nevajag visu uztvert tik personiski....es tikai izteicu savas domas, nepretendējot uz vienīgo pareizo viedokli...katrā ziņā man bij interesanti, gandrīz vai diskusija sanāca icon_smile.gif un galu galā katrs jau dzīvo, kā pats vēlas...es varu tikai pasmaidīt icon_smile.gif paldies
Viesis
Ievietots: 21. 07. 2005 [22:46]
Ko Jūs te esat uztaisījuši ĢZZF par kādu dzērāju karaļvalsti. Nav jau tā ka visi ģeogrāfi ir dzērāji, varbūt iedzer, bet ne jau nu nodzerās, kā tas ir ar vairākiem falultātes deģenerātiem. Un saprotiet taču arī pirmkursniekus, likmes ir augstas, lai atteiktos ne no viena aliņa vien, kā ne kā par parādiem nāksies arī maksāt icon_smile.gif
Zigurds
Reģistrēts kopš: 09.10.2004
Ziņojumi: 132
Ievietots: 22. 07. 2005 [12:00]
un vēl g-dog ir arī asprātīgs, feins, jauks un ... truls, bet toties daudz var iedzert un ar viņu vienmēr ir jautri, jo viņš prot no galvas nodziedāt visas Šlāgeraptaujas topa dziesma, tāpat citreiz viņš izdara visādas smieklīgas lietas - piem., sašķoba seju, lai gan tur jau daudz neko šķobīt nevajag, bet nu tomēr un citreiz viņš, kad sadzēries vemj tā, ka ir smieklīga skaņa. Pats galvenais, ka viņs nav garlaicīgs un ir Supers!
Nevaru garantēt, ka viss iepriekš rakstītais ir absolūti patiess un domāts nopietni
Kaupuza
Viesis
Ievietots: 22. 07. 2005 [13:21]
Shajaa fakultaatee nav vairaak dzeeraaju kaa citur, Ieva! Jaasaka, ka shii ir viena no retajaam fakultaateem, kuraa iejusties var jebkursh un loti aatri, un vari neshaibiities par shajaa fakultaatee esosho studentu inteligences liimeni, uzdroshinos apgalvot, ka sho studentu erudiicija biezi klapee pushu pareejos gaishos praatus no citaam fakultaateem. Tas, vai Tu dzer vai nedzer, ir tikai Tavas pashas izveele un katra pasha izveele, liidz ko tas netraucee paareejos, taadeel ir lieki aizraadiit, palasot tikai forumu, galu galaa, kursh no mums te ir perfekts. Redzeesi, pie mums ir feina fakultaate, gan jau tas tavs pirmais priekshstats mainiisies.
lithos
Reģistrēts kopš: 22.12.2004
Ziņojumi: 32
Ievietots: 22. 07. 2005 [14:04]
vispār šajā fakultātē nedrīkst paļauties uz pirmo iespaidu... es iestājoties neko labu nebiju dzirdējusi, kaut gan arī šādu skepsi neizrādīju... nu bet to ko saka vieni vai kaut kādā forumā parāda citi, ir vairāk nekā vienpusīgs viedoklis! daļēji mums ģeogrāfiem pat patīk radīt šādu pirmo iespaidu, lai redzētu, vai cilvēks ir spējīgs saskatīt to, kas slēpjas aiz tā... labāk sāc studēt un paskaties pati, cik degradēti vai vēl kaut kādi mēs esam! :twisted:
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2