Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
taa neko laižat...
Autors Ziņojums
Iewwwa
Reģistrēts kopš: 19.07.2005
Ziņojumi: 13
Ievietots: 19. 07. 2005 [17:44]
izlasiiju lielaako daļu diskusiju un izdariiju secinaajumus...diemžēl naacaas... icon_frown.gif taa nu jaasaka,ka par saviem naakamajiem kursa biedriem tomeer neveelos tik aprobežotus cilveekus,kaadus es te redzu...aciimredzot, ja cilveeku patiesi interesee ģeograafija nevis nemitiiga dzeršana,tad shajaa fakultaatee nav ko dariit....paradoksaali, bet fakts....negribu nevienu aizvainot, bet no malas jūs izskataaties diezgan nožēlojami. njaa..un skumji...
ruru
Reģistrēts kopš: 13.11.2004
Ziņojumi: 25993
Ievietots: 19. 07. 2005 [17:49]
Nevajag spriest par veselu fakultāti pēc trīs, četru vecāko kursu studentu anonīmām replikām Forumā.
Anete
Viesis
Ievietots: 19. 07. 2005 [17:56]
Tieši tā icon_smile.gif
videniece
Viesis
Ievietots: 19. 07. 2005 [22:03]
baac, kas tie par apteestiem potenciaalajiem pirmkursniekiem??? neviens tak ar varu nepiespiezj dzert un liidzinaaties tiem geograafiem, peec kuriem var spriest izlasot forumu! var tak ar kursa biedriem nekontakteeties un apguut geograafiju vienatnee!!!
ģeogrāfino
Viesis
Ievietots: 20. 07. 2005 [10:43]
Nu ja cilvēku [color=red]patiesi[/color:7a50cb878a] interesē ģeogrāfija, tad viņš vienkārši ņems un iestāsies ģeogrāfijas fakultātē nevis raustīsies pēc forumā izlasītajiem komentiem. Kārtējais pirms-pirmkursnieku sindroms!! icon_lol.gif
R-auls
Viesis
Ievietots: 20. 07. 2005 [20:46]
iesaku tieshaam shinii fakultaatee nestaaties, jo ilgaakais, ko taads normaals pilsonis var iztureet ir liidz pirmajai praksei. tad droshi vien dabuu pa degunu no kaada nekontroleejama, idiotiska, piedzeerusha geograafa un brauc maajaas pie mammas. nee nee tas nav prieksh labiem beerniem. es jau arii nezinu, ko tur iisti daru icon_smile.gif)
g-dog
Viesis
Ievietots: 20. 07. 2005 [21:50]
ievinj, ej uz juristiem, rur tieshi vajag grliciigus cilveekus
Iewwwa
Ievietots: 21. 07. 2005 [10:41]
too late... icon_smile.gif vakar iesniedzu dokumentus uz ģeogrāfiem...
garlaiciiba (jeb grliciiba kā rakstīja g-dog icon_biggrin.gif ) man nedraud, ja varēšu darīt to, ko visvairāk gribu...vismaz es ceru,ka tā būs!

PS-see you later icon_cool.gif
Iewwwa
Ievietots: 21. 07. 2005 [10:41]
too late... icon_smile.gif vakar iesniedzu dokumentus uz ģeogrāfiem...
garlaiciiba (jeb grliciiba kā rakstīja g-dog icon_biggrin.gif ) man nedraud, ja varēšu darīt to, ko visvairāk gribu...vismaz es ceru,ka tā būs!

PS-see you later icon_cool.gif
nuugjis
Viesis
Ievietots: 21. 07. 2005 [13:26]
bljaaaviens kaa kautkaada tiine kas pat laagaa nezin kas ir meeneshreizes var redzeet kas notiek vasaras meeneshos fakultaatee tas ka kaads kaarto paaraadu vai aiziet nodot praktinju un tev vinsh liekas garlaiciigs nu vaaks vienkaarshi ko tu spried peec 2 vai 3 cilvinjiem
es tev godiigi saku ja es tevi paziitu droshi vien tev aciis pateiktu ka tu esi nozjeelojama k--e
Pāriet uz lappusi
1